2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر برو یه دانشگاه نزدیکتون و از دانشجوهای هر دو رشته بپرس، اینجا بر اساس ظاهر قضیه نظر میدند، تنها کسی که میتونه جواب درست بهت بده دانشجوهای همون رشته هستند

درامدش چی؟

خیلی خوبه میگن

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

خب هر دو مثل هم دیگن تقریبا به هردوش علاقه دارم

منم فیزیو دوس دارم و دنبالشم ک فیزیو بیارم کنکور دادی؟ اگ دادی ترازت چند شده میخوره ب فیزیو؟ من ۴۰۵ دارم خیلیم استرس دارم تراز برا قبولی فیزیو چقده؟

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

درامدش چی؟

فیزیو خیلی از پزشکی تعهدی بهتره 

زمان ما  اینجور بود که پزشکی تعهدی تا اتمام تعهد حق گرفتن تخصص نداره حقوقش اندازه یک کارمنده تا اتمام تعهد حق مهاجرت نداره و تمام عمر توی یک شهر دور 

اما فیزیو با توجه به اینکه کشور رو به سالمندی میره درآمدش فوق العاده عالیییی

اگر پزشکی عادی باشه قطعا پزشکی به خاطر درآمد تخصص اش 

اما تعهدی نه

🌙✨️

خب هر دو مثل هم دیگن تقریبا به هردوش علاقه دارم

عه خب پس باید از فارغ التحصیلا و دانشجوهاش بپرسی راهنماییت کنن عزیزم
من خودم فیزیو دوست ندارم
جسارتا شما تراز کلتون چند میشه؟
و بنظرتون معدل 19 چ ترازی بده؟

منم فیزیو دوس دارم و دنبالشم ک فیزیو بیارم کنکور دادی؟ اگ دادی ترازت چند شده میخوره ب فیزیو؟ من ۴۰۵ ...

اره کنکور دادم من

تخمین رتبه ها رتبه رو بهم بین ۲۵۰۰تا۳۵۰۰میدن 

من اگه ۲۵۰۰شم ک همون پزشکی روزانه رو میرم ولی اگه ۳۵۰۰شم مجبورم بین فیزیو تعهد یکیو انتخاب کنم

عه خب پس باید از فارغ التحصیلا و دانشجوهاش بپرسی راهنماییت کنن عزیزممن خودم فیزیو دوست ندارم جسارتا ...

من تراز کلم شاید حدود ۹۲۰۰تا۹۳۰۰بشه

معدل ۱۹ عالیه بنظرم حدود ۹۵۰۰.۹۶۰۰

ولی خب به ریز نمراتت بستگی داره

اره کنکور دادم منتخمین رتبه ها رتبه رو بهم بین ۲۵۰۰تا۳۵۰۰میدن من اگه ۲۵۰۰شم ک همون پزشکی روزانه رو م ...

بین ۳۵۰۰ اینا خب ترازند میشه حدودا دنبال ترازشم  و اینکه فیزیو از نظر مهاجرت عالیه کثیف کاری نداره بازار شغلی عالی داره درامدشم خوبه بعد سه چهار سال میتونی کار کنی ولی اگر پزشکی بری باید بعد چند سال درس خوندن تازه حالا بری دنبال کار حالا بازم خودت میدونی🤍

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩