2777
2789

من خیلی آدم درون ریزی هستم اگر جت شخصی هم داشته باشم برعکس همه  چنان مخفی ش میکنم که خودمم یادم می‌ره چی دارم هیچ وقت  از چیزایی که دارم جاهایی که میرم موفقیت هام به کسی نمی‌گم 

و بقیه از حتی خرید خونشون هم داستان شاهنامه میسازن و پز میدن🫠و من در مقابل شون حس بدبختی میکنم 

نمی‌دونم یجورایی نه دلم میخواد پز بدم نه هم نمی‌خوام بقیه فکر کنن من  کم دارم ازشون 

جدی واقعا کدوم راه درسته 

یه دوستی دارم از تخیلاتش هم پز درست می‌کنه حالا من ...😑

گناه بزرگ منی

سلام بقیه وقتی پز بدن چرا احساس بدبختی میکنید؟

پز دادن رو دوست ندارم، چون هرچیزی دارم از لطف خداست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به کسی پز نمیدم

فقط با افراد صمیمی زندگیم از اوضاع احوال همدیگه و وضعیت زندگیمون حرف میزنیم این اسمش پز نیست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

سلام بقیه وقتی پز بدن چرا احساس بدبختی میکنید؟پز دادن رو دوست ندارم، چون هرچیزی دارم از لطف خداست

چون حس میکنم اونا فکر میکنن من ندارم و نمیکنم و ازشون پایین ترم 

گناه بزرگ منی

من اگه کسی پیشم پز بده فقط سکوت میکنم و اگه زشت نباشه تو دلم بهش میخندم که اینجوریه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مردم بیشتر پز چیزیو میدن که ندارن

مثلا من تو اینستام چهار تا عکس کوه و طبیعت که رفتم عکس گذاشتم

بعد فامیل مثلا میان ویلای بابام چپ و راست تو استخر لایو بزارن و با سگمون عکس بزارن و برن پشت پنجره از ویو عکس بگیرن و ...

به خدا من خودم یه بار اونجا عکس نگرفتم

مردم بیشتر پز چیزیو میدن که ندارنمثلا من تو اینستام چهار تا عکس کوه و طبیعت که رفتم عکس گذاشتمبعد فا ...

آره دقیقا منم  از هرچی دارم اصلا نه عکس میزارم نه هیچی حتی از سفران از خوش گذرونی هام 

گناه بزرگ منی

چون حس میکنم اونا فکر میکنن من ندارم و نمیکنم و ازشون پایین ترم

فکر کنن خواهرم

مگه مهمه؟

ما اطرافمون یه نفر داریم که از ۱۰ حرف ۹ تاش پز هست.

یعنی تمام تلاشش اینه تو چشم بقیه بزرگ دیده بشه، 

سکوت میکنیم، هرکسی شخصیتش تو یه سطحیه.

اگه برای خدا زندگی کنیم دیگه مهم نیست کسی ما رو پایین ببینه یا بالا. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀