2777
2789
عنوان

شوهرم عین بچه ها ذوق میکنه😂🍷🥹💐

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 40 پست
اون باید قدر من و بدونه😎😂اومدنی براش شیرینی مورد علاقه اش رو گرفته بودم😂🐈‍⬛

😑🤣🤣🤣

جفتتون قدر همو بدونسد

چون تو خوبی اون خوبه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکبار رفتیم مسافرت با نامزدم یه خونه گرفته بودیم برا دو شبی که اونجا میمونیم 

من سنگ کلیه دارم از شانس بدم یهو درد و حالت تهوع گرفتم خونه هم بهم ریخته باید تحویل میدادیم برمیگشتیم 

من نشستم رو مبل پتو اورد انداخت روم گفت استراحت کن یهو رفت سراغ آشپزخونه ظرفا رو شست 

لباسای منو تا کرد مرتب گذاشت توی کیف

پتو ها رو خیلی مرتب جمع کرد گذاشت سر جاشون 

نامحسوس ازش فیلم گرفتم یه روز براش فرستادم خندید 

گفتم خوب بلدیا کلی ذوق کرد گفت پس فکر کردی حالت بده میذارم کار کنی😂منم کلی ذوق کردم

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

منم یکبار رفتیم مسافرت با نامزدم یه خونه گرفته بودیم برا دو شبی که اونجا میمونیم من سنگ کلیه دارم از ...

واییییی خداااا🥹🥹🥹

چقدر قشنگ…:)❤️

بمونید برای هم قشنکم🍷🐈‍⬛✨

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

چه همسر باحالی دارین یه خدا قوت بهش بگو دفعه بعد یه گل رز قرمز هم براش بخر و بابت زحمت فراونش ازش تش ...

مرسی عزیزم

منم اومدنی براش شیرینی مورد علاقه اش رو گرفته بودم

ببین من خیلی خوشحال شدم

ولی اونم وظیفه اش هست که به من کمک بکنه

قرار نیست که یک زن تمام کار های خانم رو بکنه✨💋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️