2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار بیاید

120 بازدید | 23 پست

دوست من دخترش 14 سالشه و هنوز پیش خودش توی هال میخوابه و الان دخترش گیر داده من میخوام توی اتاق خودمم  بخوابم. ولی نمیتونه بخوابه.

چیکار کنه؟

خودش اومده از من میپرسه  

من خودم بچه اولیم رو 6 ماهگی جدا کردم.

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چ لوس.

چجوری بچه ۶ماهه رو جدا کردی من بچم ۷ماهشه میترسم میگم خدای نکرده دمر بشه توخواب اتفاقی بیفته خطرناکه یابیداربشه ببینه تنهاس میترسه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وا چ لوس.چجوری بچه ۶ماهه رو جدا کردی من بچم ۷ماهشه میترسم میگم خدای نکرده دمر بشه توخواب اتفاقی بیفت ...

هیچی نمیشه

من بخاطر بارداریم شیر بچه قطع کردم. و الان خیلی راحت میخوابه .

تازه بهش سر میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی نمیشهمن بخاطر بارداریم شیر بچه قطع کردم. و الان خیلی راحت میخوابه . تازه بهش سر میزنم

چقدرخوب خداحفظشون کنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یعنی از اول همین جور بوده یا تازگی؟

آخه پسر منم از وقتی جنگ شد دیگه جدا نمی خوابه ۸سالشه رفتم مشاور گفت الان شرایط فرق می کنه بذارید هرجا آرامش داره بخوابه بهش فشار نیارید جدا بشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من پسرم ۱۴سالشه پیش منو دخترم میخوابه یک روز هم جدانخوابیده هنوز😀

دختر رفیقم جو گررفتتتش

میگه میخوام تنها بخوابم ولی نمیتونه.

باهاش صحبت کردم میگه میخوام مثل بچهه های امروزی فقط توی اتاقم باشم ولی نمیتونم

خدا صبرش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی از اول همین جور بوده یا تازگی؟آخه پسر منم از وقتی جنگ شد دیگه جدا نمی خوابه ۸سالشه رفتم مشاور گ ...

خودش میگه میخوام مستقل شم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا نمیتونه؟ 

منم دخترام پیشمون میخوابم هر دوتاشون دنیز که الان 4 سالشه راضی نمیشه تو اتاقش بخوابه میترسه جیغ میزنه از خواب میپره دختر کوچولوم هم هنوز کوچیکه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! 

میخوادجدا بخوابه ولی تهش میاد کنار مادرش میخوابه.

میدونم خیلی سال شده وابسته شده.تو اتاق خودش با فاصله از مادر بخوابه چند شب.دیگه ۱۴ سال بزرگه نهایت چند شب بیخواب بشه خوب میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
هیچی نمیشهمن بخاطر بارداریم شیر بچه قطع کردم. و الان خیلی راحت میخوابه . تازه بهش سر میزنم

شیر خشک میخوره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم