2777
2789

آیا با همسر آیندمون اتفاقی آشنا میشیم و خودمون انتخاب میکنیم

یا تقدیر هست که با چ کسی چه زمانی آشنا بشیم و ازش خوشمون بیاد و باهاش ازدواج کنیم؟

دو حالت هست یا انتخاب میکنیم یا تصور میکنیم که انتخاب میکنیم (در واقع قسمت بوده)

آیا میشه بااطمینان گفت خیلی از اتفاقاتی که بعد تولد برامون میفتن مثل پولدار یا فقیر بودن ، ازدواج و بچه دار شدن و انتخاب رشته و شغل و درآمد ، و آدمایی که تو زندگی باهاشون آشنا میشیم قسمت هست یا حاصل انتخاب و عملکرد خودمون؟؟

جبر و اختیار چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم دنبال جواب این سوالم 

ولی قطعا تقدیر این نیس با هرکی ندونسته ازدواج کنی بگی قسمتم این بود 

خدا اگ یکی مناسب نباشه با نشون دادنش بما میگه ولی متاسفانه آدما سیگنالارو رد میکنن و با پافشاری خودشون و بدبخت میکنن 

چطور مگه؟البته وقتی تصور کنی قسمته، زندگی آسونتر میگذره و حس بهتری داری

ببین همه چی برمیگردن ب اینکه کدوم کشور ب دنیا میای خونوادت کین و ظاهر و بهره هوشیت چقدره کمی میتونیم زندگیو اسون کنیم ولی خیلی چیزا از تولد باهامون هست

نمیدونم... شاید ترکیبی از هر دو 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلام تقدیرش بستگی به تلاش و شرایط خودمونه

همه چیز با تلاش نمیشه

خانواده خیلی روی زندگی ادم تاثیر دارن

که دست خودمون نیست خانوادمون کی باشن

مثلا یکی بچشو با پول میفرسته خارج درس بخونه موفق بشه

یکی هم نمیزاره بچش درس بخونه و ازش کار میخواد