2777
2789

سلام اول اینوبگم خودم تک فرزندم عاشق بچم خدابهم دوقلوهدیه داده جنسیتشم فرقی نداره  فقط سلامتی ولی خیلی کنجکاویم شوهرم کلی وسایل دخترونه خریده دکترگفت یکی دختراون یکی شایددختراصلامعلوم نیست الان ماخیلی کنجکاویم بچه اولمونم هست کسی اگه میدونه راهنمایی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی که باشه عشقه. دو تا دختر. دوتا پسر.  یه دختر یه پسر. کلا همه جوره عشقه. البته برای یکسال اول پرستار بگیر کمکت کنه   انشاالله بعدش خودت از پیشوند برمیای. اسمای قشنگ بذار  خوش آوا و خوش معنی.   بهار و نگار.  

خودمون دوتادخترم بشه خیلی خوشحال میشیم ولی متاسفانه توطایفه ایی هستم که محلین واگه پسرنباشه ادم انگاربچه نداره خیلی تحت فشارروحیم اصلاافسردگی گرفتم بااینکه شوهرم خیلی هواموداره

عکسی نیومده. عزیزم بچه هرچی که باشه شیرینه من آرزو داشتم دوتا دختر داشته باشم. خدا دوتا پسر بهم داد خیلی لذت میبرم فکرشو نمی‌کردم که هر انسانی برای خودش به دنیاس و ربطی به جنسیت نداره.