2777
2789

سه ماه مونده به زایمانم هنوز با جنین ارتباط خاصی برقرار نکردم ، عکس بارداری رو نمیدونم کی بندازم ، کلا خاطره خاصی ثبت نکردم فقط چندباری با یه لباس تکراری اونم تو خونه عکس گرفتم از خودم که یکم شکمم مشخصه 

شماها چیکار می‌کردید در طول بارداری که با بچه ارتباط برقرار کنید یا خاطراتی رو ثبت کنید؟ من هنوز حسی به نی نی ندارم فقط وقتایی که تکون میخوره خوشحال میشم اما مثلا صبح که بیدار میشم حس نمیکنم که دو نفرم یا داخل شکمم بچه ای چیزی هست هنوز فکر میکنم یه نفرم و تنهام اما بعدا یادم می افته که بچه دارم 

خلاصه شما چه فعالیت هایی تو بارداری که می‌کردید که براتون خاطره بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا حالا باردار نشدم ولی دوستم که حامله بود می گفت چون شوهرم خیلی دوسم داشت و اهمیت می داد به زندگیمون باعث شده بود حس پیدا کنم با اینکه وقتی فهمیدم حامله ام خیلی ناراحت شدم و فکر می کردم زندگیم عقب میوفته و درسام می مونم ولی با حمایت عاطفی همسرم ارتباط برقرار کردم با زندگی جدید و مادر شدنم

من تا حالا باردار نشدم ولی دوستم که حامله بود می گفت چون شوهرم خیلی دوسم داشت و اهمیت می داد به زندگ ...

شوهرم اتفاقا کلی قربون صدقه بچه میره خودمو هم دوس داره ولی آره دقیقا منم دو ترم دانشگاه نرفته باردار شدم حس میکنم هیچوقت دیگه نمیتونم ادامه درسمو بخونم 

یعنی چی چه خاطره ای مثلا

میکم همین که خاطرات بد نداری باید شکر کنی گلم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
ارتباط خاصی نداریم باهم😂 دنیا که میاد بغلش میکنم میشه زندگیم مثل بچه اولم

آخه مثلا میگم یه حس خاصی یه خاطره ای عکسی چیزی از بارداریم بمونه یا حداقل یه یاد خوشی یه فعالیت جالبی که بگم تو بارداریم اینکارا رو کردم

واسه ما حتی سونوگرافی عکس خوب از جنین هم نداد نمیدونم تا کی میشه از جنین عکس گرفت 

میکم همین که خاطرات بد نداری باید شکر کنی گلم

اگه منظورت ویار سخت یا ناخواسته باردار شدن هست نه هیچ کدوم نداشتم خدا رو شکر ولی خب دلم میخواد تو این دوران یه کار خاصی بکنم که از بقیه روزهای زندگیم فرق داشته باشه 

آخه مثلا میگم یه حس خاصی یه خاطره ای عکسی چیزی از بارداریم بمونه یا حداقل یه یاد خوشی یه فعالیت جالب ...

عکسو که یکم شکمت بزرگ شد برو اتلیه بگیر ، الان سونوهای چند بعدی هم اومده بری برات انجام میدن چهره ش معلوم میشه تا حدودی 

بعدشم زیاد سخت نگیر اصلش وقتیه که دنیا بیاد 😍

🤍🌱