2777
2789
عنوان

حسادت خانواده به چیزای کوچیک من 😄

274 بازدید | 21 پست

من وقتی بچه بودم مادر پدرم جدا شدن 

و خب تنها بودم همیشه و پیش مادربزرگم زندگی کردم 

خیلی درس میخوندم ؛ دانشگاه قبول شدم رشته ادبیات انگلیسی و درس میخونم ؛ بگم که مامانم و خاله ها چون بچگی ازدواج کردن دانشگاه نرفتن

الان که دانشگاه میرم و یه کار نیمه وقت دارم کلللل خانواده مخصوصا اونا که وضعشون خوبه و  دختراشون درس نخوندن یه حسادت های مسخره ای دارن 

برای یه دانشگاه 😐 هی میگن درس خوندن ک ب درد نمیخوره ؛ امیدوارم به جایی هم برسی 😏

یا مثلا پول جمع کردم و مامانمم پول داد یه گوشی ایفون خریدم همش تیکه میندازن انگار چی داره که قیافه میگیره 

در صورتی که اینجوری نیست 

اگر لباس جدید توی تنم ببینن یه جوری میشه قیافشون فوری میخوان برن لباس بگیرن 😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین بر تو 

چه شغلی داری؟ تدریس

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ولشون کن از حسادت بعضی وقتا کونشونم پاره میشه درستو بخون هر لباسی دوس داری بپوش به هیچ کدومم اهمیت نده عین خودمی فامیلیت منم چش دیدن خوشحالی مو ندارن بیخیال ❤️ 

درباره درس بعضی ها عقیدشون اینه که درس بدرد نمیخوره

درباره ایفون هم خیلی ها نظرشون اینه که برا پز دادنه و خیلی ها هم برا کلاس گزاشتن میخرن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

میدونی چون بچگی ضعیف بودی از نظر مالی و پدر و مادرت پیشت نبودن فکر نمیکردن شما با همه این محدودیت ها بتونی به چیزایی برسی که براشون حسرته برا همین حسادت میکنن 

انگاری شوک شدن از پیشرفتت 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

تازه یه جا خوندم می‌گفت وقتی کسی بهت انرژی منفی میده چه حالا براش شغله چه برا اندامت یا هر چیزی و تو اون اراده رو داری که به اون چیزی که می‌خوای برسی مثلاً درباره کارت بهت میگن که نه نمی‌تونی انجام بدی و فلان این از نقطه ضعف خودشون هست  که اونا نمی‌تونن اون کارو مثل شما انجام بدن ولی شما با تلاش می‌تونین بهش

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

کاش بین تون فاصله بیفته چون دیدم بین اینجور فامیل های بدرد نخور پیدا میشن افرادی که متاسفانه از جادو ...

یه چیزی بگم 

شما اعتقاد دارید؟

من یه مدته همش الکی ناراحتم ؛ اصلا خوشحال نمیشم 

ف،ال قهوه گرفتم گفتن سنگینی و چشم زخم توی زندگیته باید پاکسازی کنی که من نمیدونم چطوری

میدونی چون بچگی ضعیف بودی از نظر مالی و پدر و مادرت پیشت نبودن فکر نمیکردن شما با همه این محدودیت ها ...

اره واقعا ؛ امیدوارم همه چی خوب پیش بره

حتی اگر خوشحال هم باشم حسودی میکنن