2777
2789
عنوان

خانم های بی سلیقه وارد تاپیکم نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
ساکت یه گوشه بشین از با سلیقه ها یادبگیر😁😂

چَـشم🥹🥹

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که هیچکس سلیقشو نشون نداده😂

تو مشمبا بریز گره بزن بره😁😁🤣😁

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

اونوق کسی به خودت گفته با سلیقه ای؟

خیر 

اگه باسلیقه بودم که اینجا نمی پرسیدم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من بی سلیقه بی حوصلم میام جمع رو بهم بریزم خودمم میرم 🤣

🤦‍♀️😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

واسه سبزی ۲ تا بزرگ بگیرواسه گوشت هم ۳ تامرغ هم ۳ تا۲ تا هم متوسط بگیر واسه سبزیجاتواسه یخچال دوتا ب ...

میشه به میلی لیتر بگی 

از 400 میلی لیتر تا 2000 داره 

میخوام تو هر ظرف در حد دو سه وعده بذارم 

مثلا به اندازه سه بار که قورمه سبزی بپزم تو هر ظرف بذارم

میشه به میلی لیتر بگی از 400 میلی لیتر تا 2000 داره میخوام تو هر ظرف در حد دو سه وعده بذارم مثلا به ...

میلی لیتری نمیدونم والا 

بستگی به یخچالتم داره اگه ساید باشه یخچالت سبد های بزرگ یکم اذیت کننده میشه برات

خب دیگه مافهمیدیم یخچالتون چقدرپره چه لزومی داره بیایی بپرسی ازحجم یخچالت وموادت میتونی بفهمی

یعنی فقط یه نی نی سایتی میتونه انقدر خارج از بحث فکر کنه 

وقتی سالانه سبزی بخری یعنی اول سال کلی سبزی داری پای اخر سال نهایتا به اندازه دو سه وعده سبزی داری 

وقتی فصلس مرغ و ماهی بگیری یعنی اول فصل یخچال پره آخر فصل خالی 

بقیه هم فتوسنتز نمی کنن،همین مواد رو مصرف میکنن 

اینکه شما بدونی یخچال ما خالیه یا پر چه سودی به من میرسونه؟

عقده های درونیتونو اینجا خالی نکنید

میلی لیتری نمیدونم والا بستگی به یخچالتم داره اگه ساید باشه یخچالت سبد های بزرگ یکم اذیت کننده میشه ...

دوقلوئه 

مرسی عزیزم