2777
2789
عنوان

بچه ها هم خیلی پررو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی میخواد برای حاجت ب صلاحش و سلامتی عزیزانش جمعا ۵ تا صلوات بفرستم لینک زیرو گزارش بزنه و این کامنتو  لایک کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16665979/خانما-اگه-ی-زن-با-ی-مرد-متاهل-با-شخصیت-تنها-بشن

.

دو تا پسربچه ۹ ساله دعواشون شده بود یکیشون به اون یکی گفت تو به آرتمیس چش داری اون یکی برگشت گفت د اخه نفهم من اگه بکن بودم دوس دختر خودم و...😬مال چند سال پیشه اما هیچوقت یادم نمیره کثافتا😂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

فکر میکنی مامانش گوش بچشو میگیره جمع میکنه این بچه زیر دست همین مادره بزرگ شدن ببین مادرشون چیه مطمئ ...

از حجم از زن ستیزی دلم میخواد بالا بیارم

خودمون بچه‌تر بودیم، یه دختر بچه رفت به یه آقایی گفت فلانی تو شوهر منی! تو عالم بچگی ( ۵ ۶ سالش بود )

و مادرش؟ به شدت خانم محترمی هستن