2777
2789

شب ها تو خواب همش یه موجوداتی اذیتم میکردبا جیغ پا میشدم که مامانم به دعانویسی که میومد خونه پدربزرگم گفته اونم طلسمی یا دعایی نوشته من بعد خواب های بد من که باعث می‌شد جیغ زنان از خواب پا بشم قطع شد اما جالب اینجاست رفتم خوابگاه تا یه ماه جیغ میزدم 😑😂  اصلا عادی نبود خواب هام همش وحشتناک اولین تجربه خوابگاهیمم نبود که بگم بخاطر دوری از خانوادس تا اینکه قرآن گذاشتم کنار قطع شد خلاصه بازم که برگشتم خونه متوجه شدم طلسم تو بالشم هست از مامان پرسیدم تعریف کرد برا چیه کنجکاو شدم الان از بالشم دراوردمش تا داخلش ببینم چی نوشته 😑هزار لا تا خورده بود چسب اولین را رو باز کردم انرژی بدی تو صورتم حس کردم بعد ترسیدم بستمش انگار سرم تحت فشار قرار گرفت انگار که کافیین زیاد خورده باشی 😑میخواستم بندازمش تو آب الان مردد شدم ....شما چنین تجربه ای داشتین؟یا اینکه نمیزاره خواب بد ببینم نگهش دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا رونباید باز کنی اگر برات خوب بوده بزار تو بالشتت

نمی‌دونم دعاست یا طلسم 😑نتونستم بازش کنم انرژی خیلی خیلی زیادی داشت برام عجیب بود توهم زدم یا واقعا انرژی داره این تیکه کاغذ

طلسم نیست دعای آیه قرآنی است و اگه میبینی شبها همش تو خوابگاه می‌ترسی تو خواب چهار قل و آیت الکرسی بخووون و یه سنجاق به لباساتو بزن بی وقتی شده بودی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

طلسم نیست دعای آیه قرآنی است و اگه میبینی شبها همش تو خوابگاه می‌ترسی تو خواب چهار قل و آیت الکرسی ب ...

نمی‌دونم چطور توصیف کنم من قرآن میخونم انرژی داشت این تو صورت احساسش کردم آیا می‌تونه اینجور چیز قرآنی باشه