2777
2789
عنوان

خانما یکی بیاد بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 36 پست
آره دو سه روز پیش افتضاح سرم خورد به صندلی جلو جوری که بینیم کامل پهن شد اون لحظه مامانم خیلی بدتر ا ...

ای بابااا... 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

طبع سرد و گرم غذا هم مهمه یا مثلا حوله گرم و یخ منظورتونه ؟

هم طبع سرد و گرم. هم حوله گرم و سرد.. بیین من میگرنم فقط با سردی خوب میشه.. یکی با گرمی خوردن و کمپزس گرم. بستگی داره برای میگرنت کدوم جواب بده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم سر پا آروم ترم وقتی سرمو ميندازم پایین پدرم در میاد دندون درد میاد از بچگی مشقم مینوشتم همی ...

از سنگینی سرته. ـببین میگرن هیچ دلیل خاصی نداره که بگی خب الان با این حرکت میگرنم استارت میزنه با گشنگی تشنگی خستگی راه افتاب گرما سرما. دستشویی مداوم نگه داشتن. موندن تو صدای زیاد یا باد زیاد. همه چی میتونه باعث بشه مرن استارت بزنه 

من مثلا خودم عادت کردم صبحانه باید بخورم و اونم چای اول صبح وگرنه میگرنم استارت میزنه 

خدا خیرتون بده اومدين حالا شاید فردا دکتر برم اما موندم گوش و حلق و بینی یا یه چیز دیگه دارم

عزیزمی.. فردا یه دکتر عمومی برو. و شذح حال بده اگر صلاح دید ارجاعت بده دکتر متخصص

مرسی❤️😘🤕

عزیزمی 💐💐🫂🫂🌹🌹❤

از سنگینی سرته. ـببین میگرن هیچ دلیل خاصی نداره که بگی خب الان با این حرکت میگرنم استارت میزنه با گش ...

والا من اصلا این که بخوام پیدا کنم دردم از چیه رو نمیتونم اما آب سرد درد میاره تو دندونم زبونمو میزارم رو دندون بهتره حالام سه تا کپسول خوردم سر خود دارم روانی میشم بعد چند روز پیش میگفتم شاید نخ دندون میخواد بعد میدیدم یه لحظه آروم اما بعدش روانیم میکرد همین الآن باز دارم میگم کسی حرف نزنه صدا عین اکو میمونه😭😭😭😭😭

باشه حتما آزمایش دادم کلسترول بالا فکر کنم کبدمم چرب شده

پس خیلی مراقب کن. کبدت اوضاعش وخیم تر نشه. 

خودتون گلین🥹🤒

عززیز دلمی دختر جان 🌹🌹😍

پس خیلی مراقب کن. کبدت اوضاعش وخیم تر نشه.

چه مراقبتی به خدا نمیخورمم ضعف میکنم الآن یه مدت بی‌خوابی با دندون درد دوباره بی‌خوابی با دندون دردی که گفتم به زور یه کم خوب شده بود حالا همه این عواملم مثله اومدن مهمون چند روزه و گرفتن آسایش خواب تشدید شدش

والا من اصلا این که بخوام پیدا کنم دردم از چیه رو نمیتونم اما آب سرد درد میاره تو دندونم زبونمو میزا ...

ای بابا.. ببین پس تو برو یه ویزیت دندون هم بشو.. شاید دندونت پوک شده. ویزیت دندونپزشکی رایگانه