2777
2789
عنوان

چطور کاربریمو حذف کنم

88 بازدید | 16 پست

اگه میشه کمک کنید..

یا نی نی یار رو تگ کنید

همه با کاربریم میان تو سایت دیگه حذفش کنم راحتترم

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥

تاپیکات حذف نمیشه ها

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میخوای بری میخوای بردارم پیام رو؟

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

بهتر از اینه همش با گوشیم تو سایت باشنمیدونی شما؟

بالا تگ کردن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یعنی همه دارنش واویلاتاپیکات میمونهبازم اگه میخوای تگ کنم

😂اره متاسفانه یه غلطی کردم گفتم عضو همه مییان باهاش

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥

بچه‌ها یه آقایی مدنیه مدام درخواست دوستی میده منم رد میکنم چیکار کنم چطور گزارش بزنم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

واقعا میخوای بری میخوای بردارم پیام رو؟

آره

خداخیرت بده مرسی💖

برات صلوات میفرستم

آرهخداخیرت بده مرسی💖برات صلوات میفرستم

خواهش میکنم عزیزم🌹

کاربری جدید باز کن.

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

چه دلی داری اینجا نترسیدی لو بری شاید چیز بد نداری ههه

مهم نیست هیچییی🙂

خر ک باشی همینه