2777
2789

یعنی زبون منو کاش مار بزنه 

دعوا کردیم خیلی حرف بارم کرد منم از وقتی باردار شدم تصمیم گرفتم جیغ و داد نکنم اروم باشم هی سکوت کردم هی هیچی نگفتم باز گفت گفت گفت گفت دیگه نتونستم ساکت شم 

گفتم نه پول داری نه کار داری نه اخلاق داری نه شعور داری یک درصد ارزویی که داشتمو زندگی نمیکنم همه چی رو دلم مونده اخرین باری که رفتم خرید یادم نمیاد هی میگم اشکال نداره اشکال نداره حداقل ادم باش خودتو خوب نگه دار گند زدی به اعصاب و روانم 😶بعد ساکت شد رفت تو اتاق استوری گذاشت کی گفته پول خوشبختی نمیاره 😶😶😶😶من میگم شعور داشته باش اون چی برداشت میکنه اقا بازهم قهر کردن پرنسس خونمون

خب راست گفتی و پول مهمه 

ولی مگه قبل ازدواج اینو نمیدونستی؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست گفتی و پول مهمه ولی مگه قبل ازدواج اینو نمیدونستی؟

اون موقع کار داشت بعد یه سال مغازه رو داد تحویل نشست ور دل من 

چهار سال خودم کار کردم بعد من نتونستم برم باز اون سیاری میره در حد بخور نمیر در میاره 

میگم برو سر کار درست میگه بازار نیست

ببخشیدا به خودتون مربوطه ولی برام سواله اگه شوهرت اینجوریه چرا بچه دار شدیفک نمیکنی فردا پسفردا بخاط ...

نه در کل ادم بدی نیست خیلی هم خوب و مهربونه‌

ولی وقتی دهنشو باز میکنه دیگه کسی نمیتونه ببنده

ادعاش اسمون رو پاره میکنه هیچ کاری هم ازش ساخته نیس 

تلاش میکنه برا اینکه یجوری بگذرونیم ولی تلاشش هم فایده نداره