2777
2789
عنوان

نمی ترسید با زن و دخترای بی حیا رفت و آمد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 73 پست
جدا از اینا آدم بی آبرو دیگه آبروش ریخته ،هرحرفی به دهنش بیاد میگه ولی تو ابرو داری نمیتونی مثل اون ...

موافقم باهات  جدا . من حتی با زن هایی که با اینجور زن ها میگردن هم کم ارتباط میگیرم . ب نظرم نرمال نیستند . 

من بخاطر استایل ظاهری که دارمشاید کسی نفهمهاهل نماز زیارت روزه حق الناس این چیزامپس فکرنکن کسی ک پلن ...

عزیزدلم اصلا منظور استارتر این نبود ،منظورش کسایی هستن که پوششون زنندست و عملا با پوششون و رفتارشون دارن به همه نخ میدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرد اگه مرد باشه اصلا به زن جماعت نگاه نمیکنه بعدشم شما دوستی نکن 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

هستند تومحلمون فقط سلام علیک دارم باهاشون مثلا دعوتم کنن تولد وخونه خالی وپای بساط خداییش نمیرم ممکنه به ایندم صدمه بزنه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
مرد اگه مرد باشه اصلا به زن جماعت نگاه نمیکنه بعدشم شما دوستی نکن

آدمها به چیزای خوشگل نگاه میکنند

مردا چی ان 

اکثرا شکم گنده ی زشت و پشمالو یا قد کوتاه 😂😂

مرد خوش استایلم زیاد هستا.منظورم اکثریت آماری رو میگم

من خودم بعنوان یک زن بیشتر به خانمها نگاه میکنم تا آقایون

خب خانمها اکثرشون زیبان واقعا

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
تازه این موضوع برای دوران راهنمایی بودااافکر کن ۱۴ ۱۵ ساله🤦🏻

اون الان چی شدهههه

من یه دوست داشتم قیافه ساده موجه پوشش عادی ولی می‌گفت داداشم دوست دختر میاره خونه میرم نگاه میکنم!!!

عکس هم گرفته بود😑😅

آدمها به چیزای خوشگل نگاه میکنندمردا چی ان اکثرا شکم گنده ی زشت و پشمالو یا قد کوتاه 😂😂مرد خوش است ...

آره خب ولی ایشون یجوری نشسته بد گویی میکنه از این و اون خب شما دوستی نکنید دیگه با اینجور آدما

ولی امان از دست تو ها 🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

جررش ندادی چرااااگه میدونید

داییم بشدت عاشقش بود

باابنکه بارها مچ زن داییم رو گرفت 

یا میدونست زنش غذا پول این چیزا ب دوست پسراش میده

ولی بازم دل طلاق دادنشو نداشت

میگفت زنم پاکه

تااینکه اخرین بار زنش با یکی قرار گذاشت

مرده طلاهاشو دزدید

دیگ سرهمون دایی خاله هام ریختن رو سر داییم ک اگ زنتو طلاق ندی ما براهمیشه قیدت میزنیمو این حرفا

براهمین بلاخره طلاقش داد

بعد طلاقم باز دوست داشت برش گردونه

اونجا بود فهمیدم خرابا واقعا شانس دارن

آره خب ولی ایشون یجوری نشسته بد گویی میکنه از این و اون خب شما دوستی نکنید دیگه با اینجور آدماولی ام ...

😉😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم