2777
2789
عنوان

نمی ترسید با زن و دخترای بی حیا رفت و آمد کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قر و فری هستم ولی توی دلم هیچی نیست و از خدا میترسم 

بعد کنار هر زوجی میرم زنه بهم اخم می‌کنه یا سعی می‌کنه دور شه ازم فک می‌کنه خونه خراب کن هستم 😂 اینا همش از کمبود اعتماد بنفس میاد 

من ظاهری خیلی تغییر کردم و چند روز پیش دوست دوران دبیرستانمو با نامزدش دیدم و از دور زیاد نگاهشون میکردم ک ببینم خودشه یا ن . ماسک زده بودم و دختره منو نمی‌شناخت و فک میکرد ب نامزدش چش دارم در صورتی ک توی دلم داشتم میگفتم حیف تو ک زن این آدم شدی 🤦🏻‍♀️😂

من قر و فری هستم ولی توی دلم هیچی نیست و از خدا میترسم بعد کنار هر زوجی میرم زنه بهم اخم می‌کنه یا س ...

خانمای محجبه نسبت به همسرشون خیلی گارد دارن خیلی بد نگاه میکنن در صورتی که کسی با شوهرشون نظری نداره

من تو اطرافیانم یه خانم هست کاملا محجبه البنه چون شوهرش از طبقه خاصی هست باید این پوشش باشه،خودش از روابط دیگش البته در حد چت وتلفن با مردهای دیگه وتمایلش برای ارتباط باسایر اقایون میگن،در حد کم رفت وامد داریم،

خانمای محجبه نسبت به همسرشون خیلی گارد دارن خیلی بد نگاه میکنن در صورتی که کسی با شوهرشون نظری نداره

دقیقا 😂

توی مترو دو تا دختر زیبا و قری فری اومدن جلو یه زن و شوهر نشستن با هم شوخی می‌کردن میخندیدن قیافه خانومه رو باید می‌دیدی  خانومه از حرص نزدیک بود سکته کنه فقط

عیب نداره ولی مرزهای حیا با حرفتون رسمن جابجا شد :-)

شما به عنوان یه فرد مذهبی یا چه میدونم کسی که اسلام رو قبول داره به نظرت بی حجابی بی حیایی در صورتی که من حتی خوده کلمه حیا رو قبول ندارم همونطور که تو پست بالا گفتم برام مهم نیست طرف شال داره یا نه من به رفتارش نگاه میکنم 

منم شلوار زاپ دار کت کوتاه میپوشم😊

خوب عزیزم خیلی هم عالی شیک پوشی ولی با لباسات و رفتارت به مردای متاهل نخ میدی ؟خونه خراب کنی ؟هول بازی در میاری؟

ببخشید من رک میگم مثل اینکه متوجه منظورم نشدی مجبور شدم کامل موضوع رو برات باز کنم