2777
2789
عنوان

نصیحتم کنید

189 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من خداروشکر زندگی خوبی با همسرم دارم و از نظر همه چیز خوبیم 

گاها استرس زندگیمو میخورم میگم اگر نکنه فلان چیز نشه بهمان چیز نشه یه دعوا زن و شوهری لوس که میکنیم میگم اشتباه کردم و کلی نشخوار ذهنی 

چیکار کنم خودم آرامش بگیرم زندگیم واقعا خوبه من  آرامش ندارم آدم مضطربی شدم 

ارتباط با خدا نذر و نیاز چی؟ 

درضمن خوش اومدین💗

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

مراقبه و خالی کردن ذهن خوبه 

تمرکز خوبه واسه وقتی لحظه ای ناراحت میشی روی دم و بازدم بینی تمرکز کن اون هوای سردی که میدی داخل و هوای داغ که میدی بیرون یکم تمرکز کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقبه و خالی کردن ذهن خوبه تمرکز خوبه واسه وقتی لحظه ای ناراحت میشی روی دم و بازدم بینی تمرکز کن او ...

مرسی عزیزم ممنونم اون لحظه اضطراب تمام وجودم و میگیره

یوگا کار میکنم تازه خیلی بهتر شدم دو هفته همسرم آوردتم سفر که فقط  دور از تهران باشم آروم بگیرم اما...

چقد زشت درد دل های طرف رو میری می گردی می کوبی تو سرش بخدا فک کردم زندگی رویای داری خودت اینجوری می ...

زندگی رویایی دارم عزیزم پول و پله گرفته تا سفری که همین الان هستم از نظر تویی که با کلی اکانت فیک میای سراغم رویایی که دنبالم می‌کنی ! از صبح تا شب شوهرم قربونت صدقم می‌ره! من چیزی و اینجا می‌زارم که شما باید ببینید و زندگی واقعی من این پشته! دوازده تا دختر جوان بهشون کار دادم موضوعی که برام بی اهمیت باشه اینجا می‌زارم ! اگر خیلی علاقه داری از زندگیم بیشتر بدونی درخواست دوستی بده از مسافرت پاتایا و ژاپنمم برات بزارم! 

چقد زشت درد دل های طرف رو میری می گردی می کوبی تو سرش بخدا فک کردم زندگی رویای داری خودت اینجوری می ...

این بار سومی که داری با اکانت فیکت بهم پیام میدی  درد و دل ؟ زندگی من  از شماهایی که میگید آرزو مرگ میکنم پدر مادرم بمیرم برقصم بالا سرشون خیلی بهتره !!!!! والا من خیلی سعی کردم چیزی تو تاپیک ام پیدا کنم نکردم ! تو بحثی که خودت به مادرم فحش دادی! و من جواب تو دادم خفته لایق احترام نیستی

درضمن اینقد جرات دارم که بافیک نیام و انگار خوب سوزوندمت که هما رو من می بینی

عزیزم شما کسیو نسوزوندی شما سوژه روانی بودن تو نی نی سایت شدی 😂😂 درضمن خوش اومدی به تاپیکام عزیزم ایشالله توهم خوب میشی!  مامان بابات خوبن؟ 😂😂

این بار سومی که داری با اکانت فیکت بهم پیام میدی درد و دل ؟ زندگی من از شماهایی که میگید آرزو مرگ ...

الان هم هرچی بگی بدون خوندن پاک می کنم همین که خدا زدت باشوهرت کافبت بابات خواست نون خور کم کنه مقصر تو نیستی دادت به مردی که هزارتومن هم برات خرج نمی کنه

انلاین شدم دیدم تاپیک قفل شد تاپیک های که در مورد شوهرت زدی از درد دل کردی ازخوشی هام نمیگم که تو نت ...

عزیزم منم از خوشی هام نمیگم همچون اینجا برای درد و دل اومدیم یکی مثل شما مشکل داره  میگه دلم میخواد سر جنازه پدر مادرم بندری برقصم یکی مثل من میاد  درد و دل می‌کنه! خوشی های من تو پیج اینستاگرام و کنار دوستانمه اگر خواستی خوشی های منو ببینی درخواست بده از مسافرت به ژاپنم تو اردیبهشت برات بفرستم با گرجستان!  من درد و دلی کردم نگفتم شوهرم بده یا چیزی تو از مادر پدرت بد گفتی گفتی گو..ه این چیزا ! 😂😂😂😂😂  خلاصه عزیزم ! تو مشکل داری کنم ازت به دل نمی‌گیرم خودت و خالی کن راحت باش  با پیجای فیکت خیلی پیام دادی اشکال نداره منو خانوادت می‌دونیم آدم مورد داری هستی

کلا تاپیک های که درد دل از شوهرت کردی قفل کردی مجبورشدم اینجاه بگم

عزیزم لایک کردی با دوتا پیج فیکت دیدم اره درد و دل کردم از شرایطم وگرنه خیلی هم خوبه درد و بلاش تو سر تو 😂❤️ 🥰 

الان هم هرچی بگی بدون خوندن پاک می کنم همین که خدا زدت باشوهرت کافبت بابات خواست نون خور کم کنه مقصر ...

😘لطف میکنید پاک کنی عزیزم قرصات و حتما بخور