بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی دعا و نذر و چله انجام دادم ولی حاجت نگرفتم آخرش با دل شکسته رفتم حرم حضرت معصومه و اونجا از خانوم خواستم که دستم رو بگیره
فکر کنم دو روز بعد از اینکه که برگشتم بهم زنگ زدن و گفتن که گره ها باز شده و خداروشکر حاجت گرفتم 💚
حضرت معصومه خیلی مهربونه حتما اگر شرایطش دارین زیارتشون برید
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
چجوری میخوندین؟روش خاصی داره؟آخه من خوندم ولی حاجت روا نشدم
نه عزیزم روش خاصی نداره نیت کردم بعد از هر نمازی که تونستم بخونمش گاهی اوقات بعد نماز صبح میخوندم گاهی بعد از نماز ظهر و عصر گاهی هم بعد نماز مغرب و عشا ولی بین 40 روز وقفه نمیوفتاد حتی وقتی دوران ماهانم بود میخوندم از بخش سوالات شرعی حرم هم پرسیدم مشکلی نداره تو اون دوران خونده بشه
💍H❤️ یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭