2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه از وقتی یادم میاد با 40 روز زیارت عاشورا حاجت روا شدم شما هم بخون انشاالله حاجت روا بشی ❤️ 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

من همیشه از وقتی یادم میاد با 40 روز زیارت عاشورا حاجت روا شدم شما هم بخون انشاالله حاجت روا بشی ❤️

چجوری میخوندین؟روش خاصی داره؟

آخه من خوندم ولی حاجت روا نشدم 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

چجوری میخوندین؟روش خاصی داره؟آخه من خوندم ولی حاجت روا نشدم

منم

برا نوید صفری

برا چهل شهید

حالت عادی

و... خوندم باز ب خواستم نرسیدم

ولی با چله زیارت عاشورای حق شناسم ب خواستم رسیدم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

منمبرا نوید صفریبرا چهل شهیدحالت عادیو... خوندم باز ب خواستم نرسیدمولی با چله زیارت عاشورای حق شناسم ...

حق شناس سخت نیس؟

میشه یبار توضیح بدین ک چجوریه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

خیلی دعا و نذر و چله انجام دادم ولی حاجت نگرفتم آخرش با دل شکسته رفتم حرم حضرت معصومه و اونجا از خانوم خواستم که دستم رو بگیره 

فکر کنم دو روز بعد از اینکه که برگشتم بهم زنگ زدن و گفتن که گره ها باز شده و خداروشکر حاجت گرفتم 💚

حضرت معصومه خیلی مهربونه حتما اگر شرایطش دارین زیارتشون برید

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
حق شناس سخت نیس؟میشه یبار توضیح بدین ک چجوریه؟

خیلی سخته

من حتی ادابشم درست رعایت نکردم باز ب خواستم رسیدم

توضیحش طولانیه توگوگل بخون

فثط این هرموقع گناه کردی تا هفت ساعت فرصت توبه داری

سریع توبه کن

مثلا هزارتا استغفرالله ب نیت پاک شدن گناهت بگو

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

خیلی سختهمن حتی ادابشم درست رعایت نکردم باز ب خواستم رسیدمتوضیحش طولانیه توگوگل بخونفثط این هرموقع گ ...

خیلیی ممنون،زود ب حاجتتون رسیدین؟

چجوری میخوندین؟روش خاصی داره؟آخه من خوندم ولی حاجت روا نشدم

نه عزیزم روش خاصی نداره نیت کردم بعد از هر نمازی که تونستم بخونمش گاهی اوقات بعد نماز صبح میخوندم گاهی بعد از نماز ظهر و عصر گاهی هم بعد نماز مغرب و عشا ولی بین 40 روز وقفه نمیوفتاد حتی وقتی دوران ماهانم بود میخوندم از بخش سوالات شرعی حرم هم پرسیدم مشکلی نداره تو اون دوران خونده بشه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

نه عزیزم روش خاصی نداره نیت کردم بعد از هر نمازی که تونستم بخونمش گاهی اوقات بعد نماز صبح میخوندم گا ...

من رو گوشی میخوندمش،بنظرتون بخاطر اون بوده؟

بعد من نمازم نمیخونم،کلا وقتی چله ارو گرفتم ی حس بدی داشتم 

من رو گوشی میخوندمش،بنظرتون بخاطر اون بوده؟بعد من نمازم نمیخونم،کلا وقتی چله ارو گرفتم ی حس بدی داشت ...

نه به خاطر گوشی نبوده  بیشتر اون حس بدت به خاطر نماز نخوندنت بوده منم خیلی وقتا از رو گوشی خوندم 

نه به خاطر گوشی نبوده بیشتر اون حس بدت به خاطر نماز نخوندنت بوده منم خیلی وقتا از رو گوشی خوندم

تنبل هستم خیلی،میخونم ولی بعد ولش میکنم