2777
2789
عنوان

لطفاخانومایی که حاظرجوابن بیان

111 بازدید | 20 پست

سلام قشنگا

اقا من خاهرشوهرم لباس میفروشن قیمتاشون خیلی ارزونه والبت بی کیفیت نسبت به پولی ک میدی خوبه 

اقامن ی کت خریدم پوشیدم این خانوم منودید بعد پیام دادبهم که این کتی که تنت بود رو چندخریدی منم گفتم 2.600گف اووو گفتم چطور گف چقددگرون😐😐😐خیلی مونده رودلم هنوز جوابشو ندادم به نظرتون چی بگم ک بهش بفهمونم جنس باجنس فرقشه

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نیست اصلا چیزی بگی چون اون چیزه بدی نگفته سکوت کن

ن ادعا داره که پولم ریختم دورو گرون خریدم 

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

ولش این چیه بخواهی جوابش بدی اخه😂

خیلی ادعاش میشه اصلا عاصی میکنه ادمو هرچی میخری هی اظهارنظرمیکنه ک گرون خریدی کردن توپاچت

بذار عکس کت رو بببینیم

ندارم عکسشو عزیزم برم خونه میزارم ببینی

بگو ادم هرچقدر پول بده اش میخوره

اصلا خیلی عقده ایه واقعا دلیل پیامشو نمیفهمم😐

بگو پول خوب میدم که جنس با کیفیت بپوشم وگرنه تو فروشگاها هستن جنسای ارزون ولی بی کیفیت

پس میرم اینوبهش پیام میدم😂

خیلی ادعاش میشه اصلا عاصی میکنه ادمو هرچی میخری هی اظهارنظرمیکنه ک گرون خریدی کردن توپاچت

😂😂😂

ببین من جات باشم هیجوقت جدی جواب نمیدم ب این مدل آدما

مثلا ۲.۲٠٠ خریدی، میگم ۱٠٠ تومن😂

یا میگم نمیدونم واالاا😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بگو اره عزیزم جنس خوبه

به خاطر همین گرونه 

ارزان بی علت نیست گران بی همت 

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.