2777
2789
عنوان

مشکل عجیب من توئه رانندگی

221 بازدید | 10 پست

من ۱۱ جلسه رفتم کلاس تمرینم نکردم چون ماشین دنده ای نداریم بعد حالا مثلا با فرمون مشکل دارم تو موقعیت‌های مختلف(جز دور دو فرمون و تک فرمون و رانندگی مستقیم) نمیدونم چقدر باید تکونش بدم الان یکم نیازه،یا نه قفل کنم یا چی

نمیدونم اینا تجربیه یا من زیاد حساس شدم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ،تسلط در رانندگی ربطی به اتوماتیک و دنده ای بودن نداره 

عملا تنظیم گاز و ترمز رو میخواد و شناختن حد ماشین و فاصله از اطراف

شما تا تمرین نکنی ، مسلط نمیشی و حتما جلسه اضافه بگیر چون ماشین دنده ای ندارین بتونی کلاچ و نیم کلاچ رو تمرین کنی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

منم تقریبا همین جوریم. مخصوصا موقع پارک کردن هی فاصله ام زیاد میشه چون نمیدونم چه قدر فرمون رو بچرخونم. تازه دو روز دیگه هم امتحان دارم😭بار دوممه دعا کن قبول شم. قبول که بشیم نهایتش پشت ماشین خودمون میشینیم تو اینا به مرور ماهر میشیم. راستی اگه ماشینتون اتوماته با همون اتومات نمیتونی فرمون رو تمرین کنی؟

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)