من ۱۱ جلسه رفتم کلاس تمرینم نکردم چون ماشین دنده ای نداریم بعد حالا مثلا با فرمون مشکل دارم تو موقعیتهای مختلف(جز دور دو فرمون و تک فرمون و رانندگی مستقیم) نمیدونم چقدر باید تکونش بدم الان یکم نیازه،یا نه قفل کنم یا چی
نمیدونم اینا تجربیه یا من زیاد حساس شدم
اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تقریبا همین جوریم. مخصوصا موقع پارک کردن هی فاصله ام زیاد میشه چون نمیدونم چه قدر فرمون رو بچرخونم. تازه دو روز دیگه هم امتحان دارم😭بار دوممه دعا کن قبول شم. قبول که بشیم نهایتش پشت ماشین خودمون میشینیم تو اینا به مرور ماهر میشیم. راستی اگه ماشینتون اتوماته با همون اتومات نمیتونی فرمون رو تمرین کنی؟
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)