2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم که هیچ کس جز مادر بچه رو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست
غلط بکنم باور کن راست میگم اینقدر تحت فشار و تنهام یه روزی بفهمم حاملم قطعا خودکشی میکنم همین الانم ...

خدا نکنه عزیزم دور از جونت...مهدی جایی نیست چند ساعت بذاریش استراحت کنی؟

منم همینم هرچقد سخت بگیری بدتره بچت بزار کالسکه همه جا برو اولش سخته اما بعد عادت میکنی .. هیچکس دلش ...

بدبختی شهر ما گرمای ۶۰ درجس کجا برم با بچه تو این گرما بعدشم دوست دارم از بچه دور باشم حالم داره بهم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم انشالله

قطعا همینه منم شوهرم هیچ وقت خونه نیست تایم کاری به شدت زیاد حتی بعضا روزای تعطیل نیست ، خانواده خودمم پیشم نیستن دومیم هم الان ده ماهشه برای شما هم میگذره درسته الان حس پارگی داری ولی میگذره 

فقط اگه دو تا بچه میخوای دومی رو نذار تا چهار پنج سالگی بچه اولت ، زودتر بیار 

فکر نکن چون تنهام دیر بیارم بهتره اصلا اینطور نیست پرونده بچه دار شدن رو هر چی زودتر ببندی و دو تا سنشون به هم نزدیک باشه و همبازی باشن بهتره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قطعا همینه منم شوهرم هیچ وقت خونه نیست تایم کاری به شدت زیاد حتی بعضا روزای تعطیل نیست ، خانواده خود ...

نه واقعا برنامه بچه دار شدن رو ندارم اوائل شوهرم از بچه میگفت ولی وقتی شرایط روحی منو دید اونم بیخیال شد من با همین اولیه ته خط رسیدم 

میدونی من کلا بچه نخواستم ولی شوهرم خیلی بچه دوست داشت الانم که شرایط رو دید قانع شد