2777
2789
عنوان

میکروب معده و مناپلازی

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 22 پست
من ۳۹سالمه ویکماه پیش آندو شدم

منم اولین بار ۳۹ سالم بود. من به خاطر میکروب معده، طبق گفته دکتر دچار اتروفی شده بودم در قسمت انتروم. آنتروم همونجایی هست که میکروب معده تجمع میکنه. 

میکروب رو درمان کنین انشالله معده به حالت قبل بر میگرده 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولین بار ۳۹ سالم بود. من به خاطر میکروب معده، طبق گفته دکتر دچار اتروفی شده بودم در قسمت انتروم ...

من هم آندو کردم گفت فقط زخم سطحی داری و میکروب معدم هم گفت داخل آندو مثبته ولی داخل مدفوع منفی بود وداخل پاتولوژیم هم گاستریت مزمن غیرفرسایشی بود وآتروفی ومتاپلازی متوسط زده بود ولی داخل پاتولوژیم میکروب معدم منفی زده بود 

ولی دکترم گفت داخل آندو چون میکروب معدم مثبت شده دوباره بهم دارو داد

حالا سوالم از شما این هستش تو این مدت موقع پریودی تون حالت تهوع ودردپشت معده وورم معدتون بدتر نمیشد ؟

من هم آندو کردم گفت فقط زخم سطحی داری و میکروب معدم هم گفت داخل آندو مثبته ولی داخل مدفوع منفی بود و ...

بله عزیزم

روز قبل پریودی و یکی دو روز بعدش ورم و حالت تهوع منم خیلی بیشتر میشه. تازه تنگی نفسم هم بدتر میشه.

بعد وقتی میکروب داخل آندو مثبته، یعنی مثبته دیگه. مدفوع مهم نیست.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بله عزیزمروز قبل پریودی و یکی دو روز بعدش ورم و حالت تهوع منم خیلی بیشتر میشه. تازه تنگی نفسم هم بدت ...

کاهش وزن از زمانی که متوجه شدید میکروب دارید چقدر کم کردید؟

راستی جواب پاتولوژیتون نیومد؟

کاهش وزن از زمانی که متوجه شدید میکروب دارید چقدر کم کردید؟راستی جواب پاتولوژیتون نیومد؟

حدود ۸ کیلو کم کردم

ولی بعدش اینطوری بود که کاهش و افزایش داشتم. یعنی وقتی حالم یه مدت بد میشه وزنم کم میشه میرسه به ۵۲، ۵۳. وقتی بهترم ۵۶ اینا میشم

جواب پاتولوژی اومد. گاستریت مزمن فرسایشی، هلیکوباکتر منفی بود. توی آندوسکوپی چیزی نزده بود در مورد هلیکوباکتر. دیگه نمیدونم منفی هست واقعا یا نه

من سری اول پولیپ و آتروفی داشتم

بخاطر پولیپ باید هر ۳، ۴ سال اندوسکوپی کنم

حدود ۸ کیلو کم کردمولی بعدش اینطوری بود که کاهش و افزایش داشتم. یعنی وقتی حالم یه مدت بد میشه وزنم ک ...

امیدوارم بهتر بشید

من که خیلی دکتررفتم روزهایی که پریودیم سوءهاضمه درد پشت معده وحالت تهوع میگیرم وزنم میاد پایین به محض تموم شدن پریود وتخمک گزاری حالم خوب میشه وزنم برمیگرده سرجاش

واقعن الان نمی‌دونم میکروب معدم بعداز ۱۴روز دارو خوردن مثبت هستش یا منفی 

به نظرم بریم آزمایش تست تنفسی بدیم خیالمون راحت بشه

امیدوارم بهتر بشیدمن که خیلی دکتررفتم روزهایی که پریودیم سوءهاضمه درد پشت معده وحالت تهوع میگیرم وزن ...

من تست تنفسی یکبار همون ۴ سال پیش، بعد درمان میکروب معده دادم، منفی شد. دیگه بعد اون سالی یک دفعه آزمایش مدفوع دادم. منفی شده.

من پسرم ۱۷ سالشه، کنکوریه. اونم مشکل داره. استرس داره. همش حالت تهوع و استفراغ و سوزش. همین امروزم حالش شد دوباره. اینم مثل خودم ریفلاکس صفرا داره. زرداب بالا می اورد. می گفت تهش یه چیز  سیاه میاد بالا. ترسیدم خون باشه

انگار ژنتیک هم ربط داره. دریچه معده اش خوب بسته نمیشه. منم از وقتی سنم کم بود معده ام حساس بود و سریع مسموم میشدم و ...

احتمالا پسرمم باید آندوسکوپی بشه 🥲