2777
2789
عنوان

مشورت برای رنگ مو😁💅

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 18 پست
ممکنه اگه دوباره روی همین موهام بلوند کنم، یهو موهام کات شن و بسوزن؟میترسم اینایی که سالم رشد کردنم ...

اره احتمالش هست بسوزه

اگه موهات خیلی ضعیف لطفا از رنگ کردن دوباره خود داری کن😑 چون موهات  شدید ریزش میگیره ، من خودم موهام ضعیف بود  دکلره کردم بدتر شد دیگه سمت رنگ نرفتم ، حالا اگه خیلی برات اهمیت داره میتونی از خود  سالن بپرسی یا یه دکتر زیبایی تماس بگیری توضیح بدی بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه اگه دوباره روی همین موهام بلوند کنم، یهو موهام کات شن و بسوزن؟میترسم اینایی که سالم رشد کردنم ...

موهات ضعیفه پروتئین تراپی برو واس موهات بعد تموم شدن ام برو نمیسوزه 

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

اره احتمالش هست بسوزه اگه موهات خیلی ضعیف لطفا از رنگ کردن دوباره خود داری کن😑 چون موهات شدید ریزش ...

منم ضعیف و تار نازکن موهام

اکثر سالنا بخاطر اینکه مطمئن شن پیش خودشون کار رنگ و پروتئن رو انجام میدم حقیقتا پول رو اولویت میدادن به سلامت موهام. برای این گفتم بپرسم ببین کردوم بهتره

منم ضعیف و تار نازکن موهاماکثر سالنا بخاطر اینکه مطمئن شن پیش خودشون کار رنگ و پروتئن رو انجام میدم ...

درسته ، اگه خیلی دوست داری رنگ کنی. بهشون بگو به ریشه موهات رنگ و مواد نزنن چون  موهات بیشتر شکننده میشه  و بعد از رنگ هم  موهاتو تقویت کن سعی کن اگه میری سالن پیش یه ادم مطمن بری چون بعضی به قول خودت بخاطر پول ... هرکاری میکنن  براش مهم نیست مشتری موهاش  سالمه یا نه