2777
2789
عنوان

چطور با این حقوق زندگی کنیم⁉️

239 بازدید | 22 پست

خانم های متاهل من تازه عروسم و کم تجربه لطفا راهنمایی کنید که میشه با این حقوق زندگی رو چرخوند و حتی شده ی کوچولو پس انداز کرد؟ 

حقوق همسرم ۳٠ میلیون تومان هستش

هر چندماه یکبار بن خرید و کارانه هم میزنن، بعضی اوقات مواد غذایی هم میدن.(مثلا ۳ میلیون اینا) 

یارانه هم هست که نمیدونم چنده به اضافه حقوق من که ۷ میلیونه. 

۱۴ میلیون اجاره خونه میدیم، ۱٠ میلیون قسط. 😭🥲

کلا هم ۲ نفریم، ۲ روز در هفته مهمون هانواده هاییم(پنجشنبه ها خونه مادرشوهرم،یکشنبه ها خونه مامانم)  که برای یک وعده دیگه هم برامون غذا میکشن همیشه. 

۱۴ میلیون اجاره خونه!!! خیلیه واقعا

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۴ میلیون اجاره خونه!!! خیلیه واقعا

متاسفانعگه متراژشم زیاد بزرگ نیست و محله متوسطه، اما خیلی گشتیم، ولی نبودن کسایی که رهن زیاد بخوان اجاره کم، اونایی هم که بودن واقعا در شان ما نبود خونه ها

متاسفانعگه متراژشم زیاد بزرگ نیست و محله متوسطه، اما خیلی گشتیم، ولی نبودن کسایی که رهن زیاد بخوان ا ...

این اجاره خونه عقبتون میندازه تو زندگی پول رهنو بیشتر کنید

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بحث گذروندن زندگی نیست بحثه اینه شما مستاجری غیر از کرایه باید بتونی پس انداز کنی که سال بعد پول پیش هم بدی با این وضعیت اصلا نمیتونی کرایه بدی و قطعا سال بعد کرایه از ۱۴ به ۲۰ تومن تغییر میکنه حقوقا چقدر اضافه میشه ۲ یا ۳ تومن بعد چی در انتظارته به نظر خودت

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه