2777
2789

داداشی که از پدریکیم ازمادرجدا. هیچ وقت منوبه خواهری قبول نداشت همش اذیتم میکردهمش اشک چشمم رودرمی اورد وازش متنفرم حتی دلم نمیخادسلامش بدم

ولی بقیه میگن نه زشته هرچی باشه داداشته بایدباشه من واقعا دوست ندارم بزرگترم مادرمه فقط اصلادلم نمیخاداون باشه ای خدا😭💔

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابات زندست؟اگه نه که اصلا نذار پاشو بذاره

نه فوت شده

من مطمئنم بیادفضولی میکنه یه کاری میکنه بهم بخوره 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

عب نداره حالا ی شب تحمل کن

مشکل دخالت هاشه که مطمئنم فاز برادرانه میگیره انجام میده

خانواده شوعرت نمیگن چرا داداشت نبود؟

پسرخالمه شوهرم. 

اگه بابات هست نزار بیاد نباشه بهتره

نیست

والا داداش تنی من تن هر مراسم خواستگاری که بود گند میزد توش ...وقتی همسرم اومد خواستگاری تهـران بود ...

فکرکن این ناتنیم هست

پسرخالمه شوهرم.

درسته مهم آرامش و دل تو هستش عزیزم ولی اگه تو خواستگاری نباشه هم ۱۰۰در۱۰۰تو عروسی که هست ...چیزی نگو تحمل کن نذار کدورت بینتون به وجود بیاد...اگه بگی نیا مشکل بزرگتر میشه

اسی بزاربیاد اگه نیادخونواده ی خواستگارمیگن مشکل دارن یاحرفی بوده ولی بیادمتوجه میشن یه خونواده هستین البته اگه نرمال هست من برابرادرم رفتیم خواستگاری دایی دختره اومده بودتوجمع یه تنه همه چیوخراب کرد هرچی دختره تماس گرفت گفت دایی ام ازطرف خودش حرف زده داداشم دیگه خوشش نیومدوگفت نه 

گاهی انسانم آرزوست