2777
2789
عنوان

بچه ها بیاد💖

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 294 پست
کلاس چی ؟من زبان و ویالون🫠🫠🫠🫠یه کاری هم باید برای گیتار انجام بدم اما فردا انجام میدم

امروز که کلاس طراحی بودم ۳ ساعت خسته شدم ولی نمیتونم استراحت کنم

فردا ساعت ۸ تا ۲ کلاس المپیاد دارم

بعد از ظهرشم کلاس خوشنویسی

سه شنبه هم امتحان پایان ترم زبان دارم هم امتحان شفاهی هم کتبی💔💔💔کی از من بدبخت تره خدایی 

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من حسودممممم

منم همینطور😣

ولی همینجوری الکی حسودی نمیکنم کاملا به جاست

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوو

گفتم اینجا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

امروز که کلاس طراحی بودم ۳ ساعت خسته شدم ولی نمیتونم استراحت کنمفردا ساعت ۸ تا ۲ کلاس المپیاد دارمبع ...

اوهه من زبان گیتار ویالون ....

کلاس زیاد دارم🫠

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خوبی عزیزم

چخبر؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بابام اینا سمت اردبیل روستای کله سربعد مامانم تهران به دنیا اومده ولی اینا هم تورکن هااا😂بعد خودم ا ...

چه خوببببب 

پیر نشدم و یه دوست ترک پیدا کردمم🥺

اوهه من زبان گیتار ویالون ....کلاس زیاد دارم🫠

من آخه اخلاق گند‌مامانم اضافه شده به همه ی اینا...🥲🥲🥲فقط نصف شبا که همه خوابن من راحتم

چه خوببببب پیر نشدم و یه دوست ترک پیدا کردمم🥺

هعیی😂❤️😔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

من آخه اخلاق گند‌مامانم اضافه شده به همه ی اینا...🥲🥲🥲فقط نصف شبا که همه خوابن من راحتم

هیییی 

خدا نکنه عمرمبوسسسس💖چقدر خوبه که دوتا خاله ماه دارم

فداتم فرشته خودم.. 

دوتا خواهر زاده گل قشنگ من...لپ باید کشید ـ

موناشونو گل بزنی و ستاره اویز کنم..ذوقشو کنم.... 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

فداتم فرشته خودم.. دوتا خواهر زاده گل قشنگ من...لپ باید کشید ـموناشونو گل بزنی و ستاره اویز کنم..ذوق ...

وایییییییی🥺🥺🥺🥺🥺

ولی من از مشگین متنفرم🔪🗿

چراا

سلامتیت عزیزم والا تو سرماخوردگی به سر می‌بریم🥹💔

وای دورت بگردم 

منم توی سردرد😂