2777
2789

چند هفته پیش یکی از همکارهای پدرم برادرش رو بهم معرفی کرد همو دیدیم از نظر ظاهری پسندیدیم  قرار شد با هم بریم پارک حرف بزنیم که پارک هم قرار گذاشتیم رفتیم حرف زدیم خود پسره برا قرار سوم گفتش که جمعه وقت داری منم گفتم اره برای روز جمعه کاری برام پیش اومد که من بهش پیام دادم گفتم راه دوری نریم بریم کافی شاپی یا جاییکه بشینیم و حرف بزنیم این برگشت گفت نه باید باهام بیای بازار و من میخوام کفش بخرم هی من گفتم نمیتونم بیام هعی اون اصرار کرد برگشته میگه اخه کافیشاپ چی داره بریم یه جایی که راه بریم و بگردیم ! هعی من گفتم امروز زیاد کار کردم خسته ام نمیتونم پیاده روی کنم قبول نکرد که نکرد بعد گفتم با چی بریم بازار برگشته میگه با بی آر تی میریم انقدر حرص خوردم از حرف هاش که بهش جواب رد دادم حالا برا بقیه خواستگار میاد طرف و با ماشین از دم در خونه برمیداره میبره رستوران برا منم میاد تو این گرما منو پیاده میبره بازار برا خودش کفش بخره شانس ندارم هر کی به من میرسه منطق و عقلشه میندازه بیرون میاد جلو 😐

🤣🤣🤣🤣

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقلشو گذاشته تو کنتور اب 

اخه تو که میخوای کفش بخری چرا تو صحبتای خواستگاری میری اونم پیاده 😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

فکر کرده همسر مثل رفیقاشه که اول برن پارک بعدش برن بازار سید اسماعیل کفش بخرن بعدشم برگررن پارک ماری ...

قیافه و حرف زدنش کاملا منطقی بود ولی به رفتار و عمل رسید یه ادم بی منطق شد