2777
2789
درکت میکنمچند وقته افکار خودکشی داری؟

چندسالی هست ولی یک ماه اخیر بیشتر

خودم واقعا دلم نمیخواد اینکارو کنم ولی واقعا هیچی نیست که قانعم کنه بخوام زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالی هست ولی یک ماه اخیر بیشترخودم واقعا دلم نمیخواد اینکارو کنم ولی واقعا هیچی نیست که قانعم کنه ...

من ۷ ماهه اینجوری شدم یه روز نیس که به مرگ فک نکنم به خانوادمم گفتم فقط بخاطر خواهرم خودکشی نکردم چون فقط منو داره 😕

اگه بخوام اینکارو کنم مطمئن میشم که موفقیت آمیز باشه این که مشکل خاصی نیست

موفقیت امیزم باشه باید جواب پس بدی اون دنیا

هیچی صددرصد نیست مطمین باش خدا نخواد خودتو تیکه تیکه م کنی نمیمیری میمونی و زجر می کشی پس انقد با اعتماد ب نفس حرف نزن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
من ۷ ماهه اینجوری شدم یه روز نیس که به مرگ فک نکنم به خانوادمم گفتم فقط بخاطر خواهرم خودکشی نکردم چو ...

دقیقا منم یه نفرو داشتم که بخاطرش اینکارو نمیکردم و به زندگیم معنا میداد که اونم به بدترین شکل ولم کرد و الان تو بدترین وضعیتم

موفقیت امیزم باشه باید جواب پس بدی اون دنیاهیچی صددرصد نیست مطمین باش خدا نخواد خودتو تیکه تیکه م کن ...

اگه اون دنیایی وجود داشته باشه اونه که باید جواب پس بده به من

دلم نمیخواد جزئیات زندگیمو تعریف کنم پس این بحثو بیخیال شو 

دقیقا منم یه نفرو داشتم که بخاطرش اینکارو نمیکردم و به زندگیم معنا میداد که اونم به بدترین شکل ولم ک ...

بنظرم هیچوقت واسه جنس مخالف خودکشی نکن اگر لیاقتتو داشت میموند اصلا ارزش نداره بخاطر کسی خودکشی کنی 

سعی کن تحمل کنی 

من همیشه میگم وقت واسه خودکشی همیشه هست هروقت وضعیت بدتر شد خودمو میکشم اینو میگم شاید یهو وضعیت خوب شد یا اصلا یا مرگ طبیعی مردم تو هم صبر کن فعلا

من ۷ ماهه اینجوری شدم یه روز نیس که به مرگ فک نکنم به خانوادمم گفتم فقط بخاطر خواهرم خودکشی نکردم چو ...

واقعا فک می کنین مرگتون ب خواست خودتونه براش تصمیم می گیرین؟ مگه ب خواست خودتون اومدین ک ب خواست خودتون برین؟  با اینکار بدتر اون دنیاتونم زجر کش می شین

من خیلیییی خیلیییی مشکل تو زندگیم هست خیلیییی چن بارم تصمیم گرفتم قرص بخورم رگمو بزنم خودمو خفه کنم و...  میفهممتون ولی با دیدن سرنوشت اونایی ک خودکشی کردن و نمردن  الان پشیمونم الان میدونم و تصمیم گرفتم هرچقدرم سخت بود باید ادامه بدم تا موقعش برسه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
موفقیت امیزم باشه باید جواب پس بدی اون دنیاهیچی صددرصد نیست مطمین باش خدا نخواد خودتو تیکه تیکه م کن ...

کسی که به خودکشی فک می‌کنه اون دنیا دیگه واسش مهم نیس این بحثها هم فایده نداره

کسی که به خودکشی فک می‌کنه اون دنیا دیگه واسش مهم نیس این بحثها هم فایده نداره

میخوام فقط بدونه فقط این دنیا نیست باید جواب پس بده

بنظرم هیچوقت واسه جنس مخالف خودکشی نکن اگر لیاقتتو داشت میموند اصلا ارزش نداره بخاطر کسی خودکشی کنی ...

متاسفانه رابطه ای که با اون شخص داشتم در حدی بود که انتظاراتمو از نظر اعتماد و نزدیک بودن به حدی برد بالا که تو این دوره زمونه و مخصوصا برای شخص من غیرممکنه دیگه تکرار بشه و من به اون زندگی عادت کرده بودم

به این فکر میکنم این دنیا برای امتحان ما آدما اگه قرار بود خوشحال باشیم اولین کسایی که لایق خوشحالی بودن آدمایی بودن که در راه خدا همه چیشونو فدا کردن این دنیا محل امتحان و دنیا دیگه همه چیز گلم وقتی آدم حوا حبوط پیدا کردن خدا گفت باید تو این دنیا فرزندانتون امتحان بشن سختی بکشن  و همواره امیدوار به رحمت خدا تا تو اون دنیا به بهشت وارد بشن  

مسئله اینجاست دیگه رویا و آرزویی ندارم که بخوام براش زندگی کنماگر هم چیزی باشه غیر قابل رسیدنه

مثلا چی؟

خب یه ارزو بساز 

ولی ببین من راستشو بخوای وقتی پریودم همچین افکاری میاد سراغم‌

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
متاسفانه رابطه ای که با اون شخص داشتم در حدی بود که انتظاراتمو از نظر اعتماد و نزدیک بودن به حدی برد ...

بنظرم اون باید خودشو بکشه که انقد پلشته

خدارو شکر کن زودتر شناختیش

دیگه زندگی همینقدر بی رحمه هممون هم یروز می‌میریم آدم از فردای خودش خبر نداره سعی کن فراموشش کنی ولی اصلا بخاطر این آدم خودکشی نکن اصلاااا

بنظرم اون باید خودشو بکشه که انقد پلشتهخدارو شکر کن زودتر شناختیش دیگه زندگی همینقدر بی رحمه هممون ه ...

۴ سال تو رابطه بودیم تقریبا باهم بزرگ شدیم یه جورایی واقعا همچین ادمی نبود و بخاطر خانواده مزخرفش کاملا دیوانه شد

برای صرفا اون قصد خودکشی ندارم بیشتر بخاطر اینکه هم از طرفی با وضعیت مالی و فشارای زندگی دست و پنجه نرم کنم و در کنار اینا میدونم که همچین رابطه ای برای بهتر از من هم خیلی کم ممکنه پیش بیاد برای منی که هیچ اعتماد بنفسی هم برام نمونده دیگه مطمئنم غیرممکنه تکرار بشه و با دیدن رابطه بقیه حسرت میخورم که همچین چیز ساده ای هم از زندگی نتونستم داشته باشم