2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این‌همسایههههه

85 بازدید | 6 پست

سلام اصلا راه پله رو تمیز نمیکنه تمیزم کنه فقط در واحد خودشو بچش اشغال می‌برع آب آشغال میریزع تو راه پله اصلان براش مهم نیست منم تمیز میکنم روز بعد دوباره کثیفه

اطلاع بده به مدیر ساختمون اگر گروه ساختمونی داری عکس بگیر بزار اونجا بگو نمیدونم کار کیه هر دفعه تمیز میکنم باز کثیف میکنه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3‌واحدیم که این خانم صابخونه هستش

به نظرم شوهرت به شوهرش بگه 

شاید ازین سلیطه ها باشه بپره بهت 

بدون شناختنش مستقیم بهشون نگو 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

همسایه طبقه بالایی ماهم دقیقا همین مشکل رو داره

همیشه با آب آشغالش راه پله رو کثیف می کنه هیچ وقتم گردن نمی گیره

به جز این اخلاقش آدمای خوب و آرومی هستن، منم به خاطر همین دیگه بحث نمی کنم و چند وقت یه بار خودم جلوی در خودمو تمیز می کنم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃