2777
2789

امیدوارم روزی بشه که همه این مشکلات پسرم حل شده باشه

داغون و خسته از روزگارم 

پسرم پنج ماه و ۲۰ روزشه 

تو حالت خوابیده ارتباط چشمیش خوبه ولی تو بغل باید خیلی صداش کنی تا بهت نگاه کنه به صداهای جدید بهتر واکتش نشون میده ولی به صدای من مادر نه😔

تو بغل همه میره بود و نبودم براش فرقی نداره حتی بعد از دو روز منو که دید یه نیم نگاهی کردو اون ورو نگاه کرد

موقع شیرخشک خوردن نگاهم نمیکنه مگر برم روبروش بشینم یا شعر بخونم

واکنشش به صداهای غیر انسانی مثل جغجغه و اهنگ خوبه ولی آدما گاهی خوبه گاهی نه واکتش به اسمشم که گاهی برمیگرده گاهی نه

وقتی بیدار میشه همیشه در حال گریست گاهیم که بیداره گاهی نگام میکنه گاهی هیچی

به لحاظ حرکتی هم که هیچ کاری نمیکنه فقط کمی میشینه با کمک  کاش یه غلتی میزد سینه خیزی میرفت دلم خوش میشد😭

خلاصه دلم گرفته خیلی زیاد یه مریضی سخت که خودم دارم که نعلوم نیست خوب بشم یا نه  اینم از بچم که با رفتاراش صدای پای اوتیسمو تو قلب و زندگیم اورده و با استرسش منو داره از پای درمیاره  

خدایا هیچ مادریو با فرزندش امتحان نکن😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشک هم حرف شمارو تایید کرده گلم؟

بنظر من از همین الان پیش بهترین دکتر برین حتی اگه دکتر های معمولی هم رفتین 

علم خیلی پیشرفت کرده خدایی نکرده اگه مشکلی باشه هر چی زودتر اقدام کنین احتمال بهبودیش بیشتره

یه سوال بی ربط چرا پسرا بیشتر اوتیسم دارن من دختر اوتیسمی ندیدم

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

علائم بچه منو گفتی کعزیزم دکتر تایید کرده ک اوتیسم داره؟ اینا اوتیسم نیست

بچه های شما چه علایمی دارن ؟ سالمن؟

نه دکترا  میگن بعد ۱۸ ماهگی ولی وقتی واکنشش به صدای ادما کمه یا باهاش حرف میزنم به سختی نگام میکنه یا نگاهشو میدزده  اعصابم خورد میشه

وا بچه پنج ماهشه ها عزیزم نه پنج سال چقدر حساسی

اصلا تو این سن اوتیسم قابل تشخیص نیست 

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...