2777
2789

کلا با اونه یا دونگی یا چندتا اون یکی شما یا درعوض هدیه کوچیک یا غذا درست کردن کلا چه مدلی هستید 

اگر دانشجو باشه ولی کار بکنه چقد توقع میشه داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر هزینه کافه رستوران اینا با پسره مبلغی هم نمیشه 

ولی از اینا که از پسر پول میگیرن کادو بزور یا میگن پول بزن فلان چیز بخرن حالم بهم میخوره 

یکی بود چند روز پیش میگفت هزینه روتین پوستی لوازم آرایش لباس اینا با دوست پسره دیگه😐

مااونموقع ک دوست بودیم حدود ۴ سال رفیق بودیم حب خیلی کافه رستوران گردش تفریح و...میرفتیم اگ دوبار اون حساب میکرد یکبار من مهمونش میکردم بدم میومد ازاینک فقط مصرف کننده باشم وداستان یطرفه باشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
با پرنسس دوست نشو خب

همه اینطوری شدن والا 

رل من البته اینطوریه مثلا ده تا دست خودش یکی من 

خیلی هم میگه که براش غذا درست بکنم چون دانشجو هستیم هردو 

ولی سر مسائل مادی کلا بحث زیاد داشتیم با اینکه اینو میگه که با مرده بیشتر

مثلا من با توجه به شغلش اوایل به شوخی میگفتم اول زندگی انگار من باید خرج بدم و اینو باور کرده بود و می‌گفت مگه نگفتی اول زندگی من خرجو میدم من روش حساب کردم فلان :/ 

بعد دیگه بحث شد گفتم وظیفه تو هست و حتی باید پول تو جیبی هم بدی اگر طرف شاغل هم باشه اینم قبول کرده بود ولی همش دیدش اینه زن در عوض فقط مادی حضور داره چمیدونم مرد بیشتر زحمت می‌کشه