2777
2789

برای غربالگری دوم قبل سونو یا آزمایش خون دادم فکر کنم اسمش کواد بود یادم نیست دقیقا 

الان دارم میرم بگیرم، با اینکه آزمایش و سونو قبلی همچی خوب بود ولی بازم برای این نگرانم

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۳ ماهه باردارم البته بارداری دومسونو ان تی و غربالگری اول رو نرفتم🫠بخاطر سهل انگاری و تنبلی

وای خیلی مهم بود که ، اگه از تایمش گذشته باشه دیگه فایده ای ندارع 

دکترت نگفت چیکار کنی ؟

وای خیلی مهم بود که ، اگه از تایمش گذشته باشه دیگه فایده ای ندارع دکترت نگفت چیکار کنی ؟

نه من اصلا پیش متخصص نمیرم

فقط میرم درمانگاه 

بارداری قبلیمم نرفتم پیش متخصص🫠برا بچه قبلیمم غربالگری ها رو کلا نرفتم فقط سونو ان تی و آنومالی رو رفتم

نه مامای درمانگاه مهربونه چیزی نگفت😉

نه من اصلا پیش متخصص نمیرمفقط میرم درمانگاه بارداری قبلیمم نرفتم پیش متخصص🫠برا بچه قبلیمم غربالگری ...

خوبه چقدر ریلکسی من همش درگیر دکتر و ازمایشم از نگرانی 

دکترم میگه چیزیتم نباشه این نگرانی کار دستت میده😂

انشالله که جوابت خوبه عزیزم من میخوام برم جواب سلفری رو بگیرم میشه برای منم دعا کنی بچه ام سالم باشه

جواب آزمایش من خوب بود خداروشکر 

ایشالا واسه توهم خوبه خبرشو بده بهم برات دعا کردم ♥️🥹

خوبه چقدر ریلکسی من همش درگیر دکتر و ازمایشم از نگرانی دکترم میگه چیزیتم نباشه این نگرانی کار دستت م ...

آره من کلا ریلکسم

باورت میشه بارداری قبلیمو ۷ ماهگی به اطرافیان اطلاع دادم حتی به مادر خودم🙃

الانم ۳ ماهه باردارم کسی خبر نداره...حتی تو زایمانمم دکتر میگفت دختر تو فوق العاده ای چون اصلا استرسی و...نیستم😑