2777
2789

حالم خیلی بده.همه ی مشکلات یه طرف مریضی یه طرف.دارم عذاب میکشم.آخه چرا من هنوز زندم؟ من هیچ هدفی ندارم.سی و چهار سال از عمرم گذشت به جایی نرسیدم.فقط انگار دنیا اومدم بشم درس عبرت بقیه.دقتی به زندگیه من نگاه میکنن به خودشون امیدوار میشن.

مجرد هم هستی؟

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به شرایطتت ببین به چه کاری علاقه داری تو یوتیوب این ور اون ور سرچ‌بزنچه کاری میتونی انجام بدی 

مشکل تو پوله و رابطه و سفر لازمی این سه تا باعث میشه به خودکسی فک نکنی و حالت خوب بسه 

دقیقا حس من ،اینجور نگو خدا یه پله بدترش کنه همین الانت میشه آرزو .میدونید یه چیزی هست به اسم شانس که یه عده محدودی مثل ما ازش محرومند من همیشه وقتی احساس نارضایتی میکنم همه میگن خیلی ها اوضاعشون از من بدتره ولی خب چرا من جای اون یه تعداد بیشتر نیستم که اوضاعشون خیلی بهتره و با هزارتا عادت بد و گناه همیشه موفق و سالمن؟.و هرگز جوابی ندارم فقط ادامه میدم بدون هیچ توقعی تا شاید یه روز جوابش رو فهمیدم

من هیچکاری بلد نیستم.

منم مثل توم ولی یوتیوب پر آموزش رایگانه برای همه چی برو ببین ،اگر میتونی پول داری یه کلاس موسیقی ثبت نام کن با کسی ءشنا میشی اونجا ،شیرینی منم یادت نره 

دقیقا حس من ،اینجور نگو خدا یه پله بدترش کنه همین الانت میشه آرزو .میدونید یه چیزی هست به اسم شانس ک ...

جدی بعضیا به زندگیه من نگاه میکنن میگن تو چجوری تا الان طاقت آوردی.میگن تو خیلی قوی هستی.آخه همیشه نمیشه قوی بود.آدم یه روز بالاخره کم میاره.خسته میشه.

آره.یکی هست میگه دوستم داره منم دوسش دارم.ولی انگار نیست.بعضی وقتا خبری ازش نیست.بازهم احساس تنهایی ...

خیلی سخته نمیدونم چی بگم،تو فقط نیاز به یه معجزه داری،خدا خودش معجزه کنه برات

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

منم مثل توم ولی یوتیوب پر آموزش رایگانه برای همه چی برو ببین ،اگر میتونی پول داری یه کلاس موسیقی ثبت ...

منظورت پسره؟ یکی هست توی زندگیم ولی بیشتر احساس تنهایی دارم.قبلا که کسی نبود میگفتم کسی نیست.الان اون هست ولی انگار بازهم نیست.