2777
2789
عنوان

کیا کاشت ناخن میکنن یا ناخن کارن

113 بازدید | 20 پست

بچه ها من تو دیدار دنبال ناخن کار بودم بعد دیدم قیمت ژلیش دست از ۸۰ تا نهایتا ۱۰۰ تومنه درست دیدم یا کلا ارزونه؟سالن ها هم تو مناطق خوب و معروف شهر هستن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مشتری یابی 

کارشون هم خوب نیست 

هرچیزی یک قیمتی داره 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

برای مشتری یابی کارشون هم خوب نیست هرچیزی یک قیمتی داره

گفتم که تو سالنای لوکس کار مبکنن قیمت کاشتشونم بالاست فقط ژلیش ارزون بود

ژلیش ناخن طبیعی جایی که میرم ۲۰۰کاشت انجام میدم ۱۲۰۰

پس کلا ژلیش ارزون تره خیلی

شاید منظورشون ژلیش کاشت هست 

یعنی یه هزینه ای بابت کاشت ازت میگیرن 

بعد ژلیش که روی کاشت انجام میدن هم یه هزینه میگیرن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بقران😐

😂😂بعد عزیزم اگه ژلیش کنم رو همون صدف خودم کار مبکنه و بلند تر نمیشه درسته؟اخه عکسای تو اینستا بعد ژلیش ناخن کشیده تر و پهن تر به نظر میاد

شاید منظورشون ژلیش کاشت هست یعنی یه هزینه ای بابت کاشت ازت میگیرن بعد ژلیش که روی کاشت انجام میدن هم ...

نه ژلیش پا و دست و کاست ناخن حدا نوشته شد

ژلیش از کاشت و لمینت ارزون تره ولی این قیمتی که گذاشتن اصلا طبیعی نیست . ریسک نکن حتما جای خوب برو چون ناخن حساسه و ممکنه مشکل ایجاد کنه .

شایدم الکی قیمت پایین زدن که جذب کنن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

گفتم که تو سالنای لوکس کار مبکنن قیمت کاشتشونم بالاست فقط ژلیش ارزون بود

دیگه خود دانی 

از ما گفتن

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨