2777
2789

از هفته ی حدودا دوم یا سوم به بعد مدفوعش این مدلی شده و هم آبکیه هم مخاطی هم گاهی پرز داره به صورت کشدار ... گاهی شکمش یهو شل میشه و همین طور میاد پی پی ش ولی گاهی اینقدر زوووور میزنه که آخر سر خودم هی پاهاش رو جمع و باز میکنم تا بیاد مدفوعش با وجود اینکه شله زور میزنه و تا پی پی نکنه نفخ شکمش نمی‌خوابه. ولی خون تو مدفوع یا استفراغ شدید و تب و این چیزا رو نداشته مدفوعش هم بی بو هست . اگه بدتون نمیاد عکس بذارم ببینید مال بچه های شما این طور بوده یا نه ... و هر راهنمایی دارید بکنید لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودت میخوره یا شیر خشک ؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

این تغییر در نوع مدفوع و گاهی زور زدن و... که تو همه نوزاد ها تقریبا طبیعی و مشترک هست

من خون داخل مدفوعش بود و دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی هست چون شیر خودم را میخورد تقریبا تا دو سال ماست و پنیر بز استفاده میکردم 

حساسيت گاوي بچه من بدون دفع خون بود.علائمي ك ميگي صد در صد نشونه الرژي هست.ولي لاكتوز فقط بايد اسهال ...

شیر خودم . مدفوع بچه شما چه شکلی بود ببخشیدا زورم میزد؟

شیر خودم

علایم الرژی رو داره 

رژیم بگیرید یه مدت لبنیات رو حذف کنید مثلا دوهفته 

بهتر شد یعنی فقط به محصولات گاوی حساسیت داره باید چند ماه قطع بشه بعد با ریتم ملایم از کره شروع به مصرف می کنید تا بدن عادت کنه 

اگر با قطع لبنیات مشکل حل نشد باید رژیم گسترده تری بگیرید 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
مدفوع بچه شما چطور بود زورم میزد؟

بچه من.که کلا در خال مدفوع کردن بود 

روزس ۳_۴ بار پوشک عوض میکردم تا پوشک میکردم نیم ساعت یک ساعت بعد مجدد کثیف میکرد یه بار دکتر بهم.گفت حرکات دودی روده اش زیاده

ببخشید ولی گاهی کاملا شل که اگه دیر دست یه کار میشدم تا نصف کمرش پر میشد گاهی کاملا خشک و دانه دانه گاهی هم معمولی 

گاهی روز میزد و قرمز میشد گاهی راحت بود 

بچه من.که کلا در خال مدفوع کردن بود روزس ۳_۴ بار پوشک عوض میکردم تا پوشک میکردم نیم ساعت یک ساعت بعد ...

نفخ و ورم شکم هم داشت ؟ از کجا فهمیدی آلرژی داره آزمایش نیازه؟