2777
2789

من ۱۰۰ م تومن دادم به یکی که قرار بود سه روز بعد برام بزنه 

یک ماه و نیم گذشته و خودم الان لنگ ۱۰ م تومنم 

ولی ندارم 

اونم نداره چیزی  بهم برگردونه ولی اون موقع گفت دارم . 

و عین خیالش هم نیست . زنش به روی خودش هم نمیاره برای من قیافه هم میگیره  

خدا لعنتش کنه 

خدا از هر چی آدم کلاه برداره نگذره . 

امیدوارم اونایی که برای مال مردم نقشه میکشن خدا دهنشونو سرویس کنه 

نگین چرا پول رو دادی  ؟ چون تو یه شرایطی بود که از استرس داشت سکته میکرد  و اگه اتفاقی براش میوقتاد تا آخر عمرم خودم رو لعنت میکردم چرا پول رو ندادم 

حتی لعنتی نگفت قرض بده ، گفت بریز من پس فردا میریزم اگه میدونستم نداره عمرا نمیدادم 

عصبانی ام 

نده

چون ساده ای

مثه مامان من همه ازش سواستفاده میکنن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث توام چون احمق و ساده ایم و زود اعتماد میکنیم 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ندهچون ساده ایمثه مامان من همه ازش سواستفاده میکنن

به خدا داشت از استرس سکته می‌کرد 

تا دو هفته بعد از اون اتفاق از شدت فشار سر درد داشت که میرفت بیمارستان اورژانس 

خدا لعنتش کنه الان خودم تو اون شرایطم 

به خدا داشت از استرس سکته می‌کرد تا دو هفته بعد از اون اتفاق از شدت فشار سر درد داشت که میرفت بیمارس ...

برات مهم نباشه تو مسئول زندگی دیگران نیستی

مامانم همین مدل حرفا که دلم سوخت و فلان دو میلیارد بدهی آورد بالا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اینجوری نگو به خودتففط رو خودت کار کنتا دیگه اشتباهات قبلی رو تکرار نکنی بخوان از تو فقط سو استفاده ...

یه کاری میکنن آدم اگه میتونه هم دست کسی رو بگیره ، نگیره .

خدا همچین آدمایی رو لعنت کنه 

والا منم خودم رو تنبيه کردم، چند روزی هست که میگم ندارم و خلاص!! حوصله حرص خوردن ندارم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

برات مهم نباشه تو مسئول زندگی دیگران نیستیمامانم همین مدل حرفا که دلم سوخت و فلان دو میلیارد بدهی آو ...

کاش انقدر خر و احمق نبودم . 

کاااش برگردم به همون روز بگم به درک که داری میمیری 

کاش انقدر خر و احمق نبودم . کاااش برگردم به همون روز بگم به درک که داری میمیری

از این به بعد 

همیشه فرصت جبران هست