2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی پیش نمیادالان اسم های جدید هم چون زیاد شدن تکراری بینشون زیاد هست ولی در کل مشکلی تو هویت ب ...

😂😂😂 

منی که اسمم زهراس و تا حالا کسی با اسم صدام نزده دارم میگم اصلن نمی‌گم این اسم ها زشته یا وای مذهبیه ولی واقن اذیت کننده است همش با فامیل صدا زده بشی تازه تو شهرهای کوچیک که فامیل مشترک زیاده بچهارو با اسم پدراشون صدا میزنن به نظر من ک اصن خوب نیس

هیچکدوم راستش

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

😂😂😂 منی که اسمم زهراس و تا حالا کسی با اسم صدام نزده دارم میگم اصلن نمی‌گم این اسم ها زشته یا وای ...

کاری به مذهبی ندارم صرفا گفتی تکراری میگم وگرنه الان تو کلاسم ۳ تا نورا ۲ تا مرسانا ۲تا الیسا دارم الان اینجور اسما خیلی تکراری توشون زیاده

خوب این اشتباه اطرافیانه من خودم اسمم طوری هست که کم نیست ولی به بقیه میتونستی تذکر بدی که با اسم صدات کنن 

یا مثلا یه تاپیک بود میگفتن فلان اسم رو مخفف میکنن خوب تو بچگی پدر مادر و بزرگسالی خود ادم باید به دیگران بفهمونه چطور رفتار کنن و اسم رو درست بگن 

اینجوری که میگی که دیگه هیچی فامیلی هم باید عوض کنی😂

من دانش اموزام که اسم تکراری دارن رو هم اسم فامیلشون رو باهم میگم یه دانش اموز داشتم اخر فامیلش زاده داشت من این زاده رو نمیگفتم قشنگ اومد گفت من خوشم نمیاد اینجوری میگی کامل بگو یه بچه ۸ ساله وقتی میتونه بگه از چی ناراحت میشه خوشش نمیاد دیگه چرا ما نتونیم من خودم اصلا اجازه نمیدم کسی مخفف کنه دیگه از دهن همه افتاده