2777
2789
عنوان

ملت چرا اینجور شدن

111 بازدید | 9 پست

من یه تاپیک اومدم بزارم چند تا کاربر اومدن چرت و پرت میگن . من عکس چت دوس پسرم گذاشتم داشتیم با هم شوخی میکردیم بعد میگن چه بچه گانه 😐😐😐😐 خوب ببخشید بزرگسالان مگه شوخی نمیکنن 😐😐😐😐😐😐😐بعد چه جور باید دقیقاً شوخی کرد؟ که بچگانه نباشه😐😐😐😐😐😐 و اینکه خوب لدفا شما که آنقدر با شخصیت و بزرگید پس مگه عنوان تاپیک نمی‌بینید ؟ خوب نیا دختر جان ، خانوم بزرگ ، شما که جای مادر مایی !!

نمی‌دونم چرا دیگه تاب و تحمل شادی همو نداریم💔💔💔

🪐🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره منم منظورم این بود یکم روحیه عوض بشه . بهتره همون شخصی بمونه. خوشیام مال خودم 😐😐😐🙏🏻

اره میدونم چی میگی ولی بنظر من نزاری بهتره چتاتون مال خودتون دوتا جایی نزار 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

واقعا متاسفم. گفتم بزارم یکم روحبمون عوض بشه کلا منصرف شدم. چقدر آدما میتونن حسود باشن

حسودی چیه یاد گرفتن همه به هر کی مخالف هرچیزی میگن حسود! 

عزیزم اینجا بیشتر همه متاهل و دغدغه های بزرگ و تو مراحل جدی زندگی هستن

قطعا خب یه سری چیزها به نظرشون بچگانه میاد 

اینجا حای مناسبی برای سنین کم نیست 

هرکی نظرشو میذاره

اگر ناراحت میشی به اشتراک نذاری بهتره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

برای بعضیا مسخره و پیش پا افتادس 

ربطی به حسودی و تحمل شادی نداره 

خیلیا این‌دورانی که تو ذوق میکنیو گذروندن

هر مخالفتی حسودی نیست بعضیا سطحشون بالاتره مخصوصا سطح دغدغشون 

حسودی چیه یاد گرفتن همه به هر کی مخالف هرچیزی میگن حسود! عزیزم اینجا بیشتر همه متاهل و دغدغه های بزر ...

دقیقا 👏

بعضی تاپیکها انقدر سطحی و مسخرس از سطح دغدغه کاربر تعجب میکنیم 

جای شوخی و جوک و مسخره بازی گروه های تلگرامیه 

نی نی سایت برای مسائل و مشکلات زنان