2777
2789
عنوان

کشی تاحالا زانوشو عمل کرده

72 بازدید | 8 پست

لقی کشکک زانو دارم گفته برو ام ای ای بگیر بیینم عمل میخواد یا نه 

میخوام ببینم عملش خیلی سخته؟ 

بیهوش میکنن یا بی حس ؟

بعدش چه جوریه دردش 

اصلا یه عالمه سوال دارم 

میترسم از عمل تورو خدا کمکم کنین

داییم جانباز هست عمل کرد سختش نشد خداروشکر اون کلا تعویض داشت سیصد تومن هزینش میشد با بیمه تکمیلی سی تومن 

و تا یکی دو ماه استراحت بیشتری نیاز داشت 

الان خداروشکر عالیه 

البته داییم دو تا پاش احتیاج داشت هر دو ریسک نکرد همزمان انجام بده 

اول یک پا را انجام داد که نتیجه را ببینه بعد برای زانو دوم اقدام میکنند آذر ماه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا به درمان دیگه به جز عمل داره اسمش یادم رفته.سوال کن سریع عمل نکن

خودشم گفت فیزیوتراپی هم هست برای همین گفت برو ام ار ای بگیر  ببینم اگه خیلی شدید باشه لقیش عمل اگه نه که فیزیوتراپی

داییم جانباز هست عمل کرد سختش نشد خداروشکر اون کلا تعویض داشت سیصد تومن هزینش میشد با بیمه تکمیلی سی ...

فکر نکنم برا من تعویض باشه راجت تره عملش فقط باید جا بندازن کشککو 

ولی میترسم فیلماشو دیدم اصن سکته زدم 

مربی فوتسالم یه بار عمل کرد گفت اصلا بیهوشم نکردن صدا دریل میومد

فکر نکنم برا من تعویض باشه راجت تره عملش فقط باید جا بندازن کشککو ولی میترسم فیلماشو دیدم اصن سکته ز ...

چرا شما میری فیلم را میبینی ؟

استرس اصلا خوب نیست 

شما پروسه عمل بینی ببینید وحشت میکنید اما روزانه هزاران نفر در حال انجام این عمل هستند و با شوق میرن و برمیگردند 

عزیزم شما الان به این فکر کنید که قراره حالتون خوب بشه 

و راحت تر قدم بردارید 

پس خوشحال باشید 

نه اینکه به خودتون استرس بدید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا شما میری فیلم را میبینی ؟استرس اصلا خوب نیست شما پروسه عمل بینی ببینید وحشت میکنید اما روزانه هز ...

نمیتونم اصلا انگار یه حسی بهم میگه از دردش قراره تو همون اتاق عمل بمیرم

شما با تزریق ژل و فیزیوتراپی خوب میشه نگران نباش عملش هم سخت نیست بله بیهوش نمیکنن بی حسه اما دردی ح ...

از همین که بیهوش نمیشم میترسم اصلا برام غیر قابل تحمله صدای قیچیو چه میدونم هزار تا دستگاهشون تو گوشم باشه