2777
2789
عنوان

چفیه پوشیدن برای خانم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 52 پست
اگه باحجابی آره خوبه ولی اگه بی حجابی و برای تمسخر میخوای بذاری اصلا پسندیده نیست حرکتت

چفیه ندیدی مگه چجوری میپوشن؟ ربطی به حجاب و باحجاب نداره که

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون چیزی ک نداری

مثلاً چی نداره اولاً اینکه چفیه پوششی هستش که توی عراق انجام می‌شه یعنی مختص عربا هستش مال ایرانیا نیستش و دوم اینکه فقط مرداشون سر می‌کنند و اتفاقاً زنایی که اینا رو سر می‌کنن اصلاً دید خوبی بهشون ندارن حالا الان منظورت چی بود اون بدبخت چی نداره اتفاقاً باید افتخار بکنه که سر نمی‌کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مثلاً چی نداره اولاً اینکه چفیه پوششی هستش که توی عراق انجام می‌شه یعنی مختص عربا هستش مال ایرانیا ن ...

حرفش توهین امیز بود دلم خواست اونجوری جواب بدم ب کسیم ربطی نداره

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
چفیه ندیدی مگه چجوری میپوشن؟ ربطی به حجاب و باحجاب نداره که

وآسه ما نماد مقاومت و فرهنگ جهادیه ،حالا یه عده دلقک به تمسخر میگیرن رو نمیدونم چجوری میذارن رو کلشون

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اره دیدم بعضی ها باندانا طور میبندن باحال میشه

اره منم همونطوری میگم نمیدونم اینا چ فکری دارن میکنن

حرفش توهین امیز بود دلم خواست اونجوری جواب بدم ب کسیم ربطی نداره

@niniyar‍ 

ظاهرا باید یه تذکری بدید که اینجا سایت هستش و قوانین داره هر کسی هرجوری که با بقیه دلش بخواد نمی‌تونه صحبت کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چرا میپرسی؟

هرکی یجور فکر میکنه خب

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

وآسه ما نماد مقاومت و فرهنگ جهادیه ،حالا یه عده دلقک به تمسخر میگیرن رو نمیدونم چجوری میذارن رو کلشو ...

بزن طرز بستن چفیه، کلیپ مائده کریمی رو ببین

@niniyar‍ ظاهرا باید یه تذکری بدید که اینجا سایت هستش و قوانین داره هر کسی هرجوری که با بقیه دلش بخو ...

بچه سال