2777
2789
عنوان

اون خانومه که گفت تراز خواهرزاده م چهارده هزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رتبه های برتر رو دو هفته قبل اعلام نمیکنن هرگز نهایت دو سه روز قبل اعلام از تلویزیون تازه جدیدا این ...

میگم زودتر نه که 3 هفته همیشه 2 3 روزقبلش تو اخبار رتبه برترا رو میگن دیگه
حالا شاید تو سنجش اشنا داشته بهش گفته
ولی به نظرم این که تو اخبار میفهمن دروغه
وگرنه از کجا میفهمن که از 1 ماه قبلش میرن با موسسات میبندن 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

نمیدونم...حتی اهواز هم درمیاد ولی میگه نه علاقه خاصی به دانشگاه تهران داشت از همون اول

هدفش چیه؟قضاوت یا وکالت؟من خودم حقوق دانشگاه تهران بودم با جذب اختصاصی الان کاراموز قضاوتم، اگ بره اهواز شانس جذب اختصاصی رو داره با معدل الف شدن 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

وآسه سال بعد...آخه کنکور دوم نداد 🤕

ای خدا چه حیف ! ولی گاهی حکمتی هست سرزنشش نکنید و تشویقش کنید تو رو خدا سال پشت کنکورش مثل خانواده من نباشید که هر آخر شب وقتی همه خواب بودن کارم بشه بغض و افسردگی تا آخرش ختم شد به بیماری

میگم زودتر نه که 3 هفته همیشه 2 3 روزقبلش تو اخبار رتبه برترا رو میگن دیگهحالا شاید تو سنجش اشنا داش ...

چی بگم ولی اون خانوم قطعا دروغ گفته تراز نفر اول ۱۴۰۰۰ هست ولی اگر واقعیت باشه خوبه این یعنی تراز معدل رو بالا دادن که تراز کلش شده ۱۳۶۰۰ و ۱۳۸۰۰ والی اگر مثل پارسال ۱۰۸۰۰ می‌بود تراز کل نفر اول میشد حدود ۱۲۸۰۰

آفرین همیشه سعی کنید اعتماد به نفسش رو از دست نده

من جون خودم میرم یازدهم...میدونم چقدر سخته سر کوفت زدن واسه همین همیشه به مامان بابام میگم بگید هر طور صلاحشه اذیتش نکنید...

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀