2777
2789

دخترم امسال میره کلاس اول

به پیشنهاد یه دوست احمقم هم پیش ۱ گذاشتم هم پیش ۲

هر دو هم غیر انتفاعی و‌کلی هزینه و سرویس و...

بخدا که دخترم قبل رفتن به پیش ۱ اطلاعاتش در همین حدی بود که الان هست يعني شما بگو ذره ای چیز اضافه تری یاد دادن ندادن

خودم قبلا همه چی باهاش کار کرده بودم و.... بماند که عین این ۲ سال کلی اول سال پول سرویس دادم و اکثرا مجازی بودن

امسال که میره اول دیگه عمرا سرویس بگیرم چون خودشون اعلام کردن بیشتر مجازیه

حتی یه سری مدارس منطقه رو با هم ادغام کردن حالا به خاطر ج.ن.گ یا چی نمیدونم 

فقط خواستم بگم پیش دبستانی اصلا نذارید اگر هم میذارید همون پیش ۲ کافیه

امسال هم خواهشا سرویس نگیرید که پول دور ریختنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا داداشم و گزاشتیم پیش الان انگلیسی می‌تونه حرف بزنه می‌تونه فارسی و انگلیسی بنویسه بشماره و ریاضی و پایتخت کشورهام یاد گرفته

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

وای واقعا ینی راسته 

منم دیشب تاپیک گذاشتم 

خودمم امسال باید برم مدرسه غیر انتفاعی سرویس هم میحاد 

ینی ممکنه جنگ بشه آنلاین بشه؟ پس پول ما چی می‌شه 

من چون میخام زود ازدواج کنم مجبورم برم مدزسه خصوصی حالا چ غلطی کنم 😐

پیش دبستانی خیلی هم مفیده کوچکترین فایده ش اینه که بچه با فضای خارج از خانه آشنا میشه ،مهارت هایی مثل دوست یابی و انجام تکالیف و دست ورزی و ....رو کسب میکنه ..شما چقدر تک بعدی به مسائل نگاه می‌کنید.  توقع دارید تو پیش دبستانی ضرب و تقسیم و خوندن نوشتن یاد بگیره؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

سرویس رو موافقم

اما در ارتباط با پیش 1 و 2 مخالفم

من میگم بچه از سه یا چهارسالگی باید وارد جمع هم سنای خودش بشه تا هم ارتباط رو یاد بگیره هم برای روحیش خیلی خوبه

همچی یادگیری نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
من پیش دبستانی رو خیلی راضی بودمشبیه مهد هست دیگهبچه سرش گرم میشه خودمم استراحت میکردم تایمی که نبود ...

والا میگم بیشتر مجازی بود فقط الکی هزینه کردم

تازه من یه دختر کوچیک تر هم دارم

وقتی بزرگه مجازی میشد روانی میشدم دیگه 

من از،مهد گذاشتن الیته بدون سرویس خودم می‌بردم

هدفم این نبود چیزی یاد بگیرن..

میخواستم در اجتماع باشن رفتار با بچه های دیکه رو یاد بگیرن و بهشون خوش بگذره

یه بچه ام پیش ۱بود کرونا شد و نتونست ادامه اش رو بره اونقدر غصه می‌خورد از بس دوست داشت

و البته کلاس اول دیگه بچه مستقلی بود