2777
2789
عنوان

حاضرین با پسری ک خونه مستجر 60 متری داره زندگی کنید❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 77 پست

جنم و عرضه پسر مهمه این که تو شغلش پی پیشرفت باشه و خودشو بالا بکشه مهمه . اگر به همون خونه و وضعیت راضیه و قراره همیشه همون باشه و درون خودش نمیبینه ک ارتقا بده مورد سخت میشه

بستگی به شرایط طرفین داره یکی میپذیره دیگری خیر اما این میان شغل و میزان درآمد اون آقا خیلی مهمه وقت ...

چطوری معلما 14تومن میگیرن!

https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_223824_379_n9nm.jpg.  https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_223822_369_rn6f.jpg.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر منم همین بوپ خیلیا بهم توهین کردن

به حرفشون عزیزم گوش نده عاقل باش من مادرم دقیقا مثل تو بود ببین گیریم سروری پول دراره ولی توی اون مدت تو باید تمام سختی عالمو تحمل کنی تو خانوادت باهات زحمت کشیدن خونه پدرت چیزی برات کم نبوده و اینکه بزار همیشه بیشتر از ارزش خودت انتخاب کنی 

اللفی ن سر کار میره ولی با 20تومن حقوق چطوری پیشرفت کنیم ک 7. 8 تومنشم اجاره

بزار رک بهت بگم 

خاستگار بهتری داری یا اینکه در آینده میتونی شرایط بهتری داشته باشی یا نه 

پیش خودت و دلت وجدانی جواب بده 

نه مثل دوست منکه خاستگار خوبی نداشت آخرش با یک پسر کارگر که از خودش بالاتره ازدواج کرد اونم تنها خاستگارش بود بعد الان یکسره میزنه تو سر شوهرش و همش میگه حیف شدم اشتباه کردم من فقط تو ذهن خودم میگم خوب موقعیت بهتری داشتی و نرفتی ؟

ما رسم جهاز نداریم عزیزم همه چیو پسر میخره الانم دوساله مستاجریم خونمونم همین حدود 60متره و من راضیم

رسم ندارید جهاز بدید؟😂😂بدبخت ما پسرا جهاز بده خونه بگیر کار کن پس انداز کن حرص قسط و چک و وام بخور آخرم ناز خانومم باید بکشی😂😂آخرشم بهش بد بگذره مهریشو میزاره اجرا عییین زن من😂😂🥺

ولی بی پولی خلق رو بد میکنه

ولی پولداری هم خوبش نمیکنه

نباید به این هوا بود که اگه پولداره اخلاق هم داره

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

پول اخلاق نمیاره!! دقیقا کی همچین چیزی گفته؟؟اخلاق به ذات برمیگردهذاتش خراب باشه اخلاقش هم خراب میشه

عزیزم زمانی پول باشه طرف مشکلاتش کمتره وقتی پول نباشه باید هر شب به فکر نون شبش باشه چطور بیاد به زندگی و زنو بچه فکر کنه

چطوری معلما 14تومن میگیرن!

فرهنگیان افزایش حقوق داشتند امسال که 

کلا حقوق کارمندان چندان مطلوب نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
گلم مهم ترین اصل ازدواج اخلاق هست به شخصه پراید خودش رو به بنز باباش ترجیح میدم چون رو پای خودش ایست ...

اینا برا تو فیلماست و برا قبل ازدواجه ، بعد از ازدواج که با واقعیت رو به رو بشی ، دیگه این طرز فکرو نداری و میگی فقط پول باشه مهم نیس خودش دربیاره یا از باباش بگیره