2777
2789

بچه ها من خیلی گله دارم ازشون ولی زبونم خیلی تلخه و الانم عصبیم ، ولی نمیخوام احتراما از بین بره و به دعوای دو تا خانواده بکشه ، الان میگم قضیشو پیامشو میذارم

لطفا راهنماییم کنین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی با شوهرم مشکلات دارم

شوهرم خیلی دروغگو و پنهان کاره 

بعد ازدواج فهمیدم ، بعدش فهمیدم قلیون سیگار و تریاک با دوستاش میکشه

خیلی پی دوستاشه 

بعدشم پی کارشو اصلا درست درمون نمیگرفت

از اونور کلی بدهی بالا اورد 

الان قرض رو قرض و بدهی رو بدهی داریم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من خیلی با شوهرم مشکلات دارمشوهرم خیلی دروغگو و پنهان کاره بعد ازدواج فهمیدم ، بعدش فهمیدم قلیون سیگ ...

خدا بهت صبر بده   فعلا بچه دار نشو ببینم درست میشه یا نه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

حالا شوهرم یه پروژه ای بود رفت شهر دیگه

حالا تصادف کرده ماشینمون له شده ، ماشینم به نام منه و و چون با وام ازدواج ما خریدیم و چند تا وام دیگم به نام من داره ، با مامان بابام مشورت کردیم و راضی به فروشش برای بدهی های شوهرم نشدیم چون خیلی مشکلات دیگه که گفتمم داریم 

حالا ماشین له شده

الان شیش ماهه من اصلا خونه اونا نرفتم ، تو عقدم هستم ، ولی چند باری که کلا مامان باباش زنگ زدن بهم جوابشون ندادم

از اونورم باباش چند بار زنگ زد به بابام که اجازه بده ماشین بفروشیم که بدهی هاش بده