2777
2789

دکتراتونو اینکه کی زایمان کردین هم بگین 

میخوام بین این دو تا بیمارستان انتخاب کنم خودم فک کنم اتیه بهتر باشه ولی دکتری انتخاب نکردم هنوز 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

۸سال پیش اتیه بادکترمنیره عشوری سزارین شدم راضیم فقط جای بخیه موندکه اونم خودم کرمی که تجویزکرده بودروخوب استفاده نکردم عالی بودهم بیمارستان هم دکتر

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
۸سال پیش اتیه بادکترمنیره عشوری سزارین شدم راضیم فقط جای بخیه موندکه اونم خودم کرمی که تجویزکرده بود ...

یعنی بخیه رو بد زدن ؟ برا همه در حد ی خط مبمونه معمولا  

دکتر عشوری رو داشتم میخوندم راجبشون فکر کردم بیمارستان خاتم هستن پس اتیه هم کار میکنن

مرسی عزیزم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بخیه رو بد زدن ؟ برا همه در حد ی خط مبمونه معمولا دکتر عشوری رو داشتم میخوندم راجبشون فکر کردم ...

نمیدونم یه گوشه قشنگ محوشده ولی بقیه مونده نمیدونم بدزده یامن درست کرم نزدم هی یادم میرفت ۸سال پیش اتیه بودخبرندارم الان هست یانه مطب زنگ بزنیدانشاالله بسلامتی زایمان کنید

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔