2777
2789
عنوان

سر سفره عقد چجوری گفتین بله🤩💃😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 116 پست
قاطی نکردی؟😂من هنوز ازدواج نکردم ولی فکرکنم نهایتا باید همون بله خالی رو بگم وگرنه قاطی میکنم سوتی ...

ریلکس بودم تا همون لحظه که داشت می خوند خطبه یهو استرس عجیببب گرفتم گفتم وای قلبم داره تند تند میزه...شوهرم گفت آروم باش و آروم آروم بگو که سوتی ندی یکم دیگه خیالت راحت شد🤩💃🫨😂😂😂

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

بسم الله الرحمن الرحیم_ با استعانت از خداوند متعال و الگو گرفتن از زندگی حضرت زهرا و اجازه پدر بزرگ ...

یا خدا چند ساعت محضر بودین 😅😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خوشبخت باشی عزیز ❤️

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرم دیگهخاک تو سر بی عقلم کننلال بمیرم

خدا نکنه عزیزم😂😂

بعد شوهرت دستت نمینداخت؟ 

بقیه سر به سرت نمیزاشتن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
گفتم با اجازه بزرگتر ها و پدر و مادرم بله 😑

من زیاد گفتم نه😂🫨

تازه می خواستم بگم برای اولین و آخرین بار مامانم گفت اینم اضافه کنی دیگه می کشمت😂

تو حرم عقد کردیم گفتم با اجازه پدرم و مادرم به امید عشق جاودانه و ابدی در کنار هم و زیر سایه آقام امام رضا بله

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

یا خدا چند ساعت محضر بودین 😅😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خوشبخت باشی عزیز ❤️

🤣🤣🤣🤣 

متعجبم از اینکه با اون همه استرس مثه بلبل میگفتم فقط 

ممنونم مهربانم🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
من گفتم به نام خدا با اجازه امام زمان و پدر. و مادرم بله ولی آنقدر آروم گفتم هیچکی نشنید 😂😂شوهرمم ...

من یه طوری بلند گفتم بیا و ببین 

فیلمش هست😂😂💃💃

خدا نکنه عزیزم😂😂بعد شوهرت دستت نمینداخت؟ بقیه سر به سرت نمیزاشتن

نه چون ما همو خیلی میخاستیم بعد چن بار خاستگاری طی دو سال به هم رسیدیم خیلی ذوق داشتم

ععی لنت به دهان بی چاکم 

اونا ارزشش رو نداشتن

من زیاد گفتم نه😂🫨تازه می خواستم بگم برای اولین و آخرین بار مامانم گفت اینم اضافه کنی دیگه می کشمت� ...

واقعا خیلی طولانی کردی 😂😂من اونجوری میگفتم تا چندین سال سوژه خانواده شوهر بودم 🤭🤭

لوس همه خوابشون میبره که تا همشو بگی فقط بگو بببببببببببببببللللللللللللههههههه

اتفاقا همه داشتم گوش میدادن💃😂بعد شوهرم گفت بله بله🤭