2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسن کیه

😂😂😂

چیا شد طاها 

من دیگه خسته شدم ، حس کرذم داره تخریبم میگنع ،بنظرت اینطوریه یا من اشتباه برداشت میکنم ؟

میشه حستو بگی بنظرت چشه ؟ چرا اینجوری رفتار میکنه ؟ خیلی عجیب ترشده):

😂😂😂چیا شد طاها من دیگه خسته شدم ، حس کرذم داره تخریبم میگنع ،بنظرت اینطوریه یا من اشتباه برداشت م ...

بلاکید تموم بره گمشه پسره روانی کسافت

این ممدم ولکن توروخدا ولکن بشین زندگی کن 

بلاکش کن تموم

برا چی عمرتو تلف کنی

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بلاکید تموم بره گمشه پسره روانی کسافتاین ممدم ولکن توروخدا ولکن بشین زندگی کن بلاکش کن تمومبرا چی عم ...

چون بیکارم 

اونم چقد مودیه🫤

بازم حستو میگی به سوالایی ک پرسیدم جدا از منطق 

چون بیکارم اونم چقد مودیه🫤بازم حستو میگی به سوالایی ک پرسیدم جدا از منطق

من حس میکنم اون تورو دختر ساده ای میبینع و حال می‌کنه میبینع انقد هنوزم میخایش

مودی هست ولی عقلش خوب کار می‌کنه 

تهش با این هیچی نیس

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بلاکید تموم بره گمشه پسره روانی کسافتاین ممدم ولکن توروخدا ولکن بشین زندگی کن بلاکش کن تمومبرا چی عم ...

گلی برا منم میگی

خانواده توی ذهنم کی میان خواستگاری؟ و حسشون چیه؟از مشخصاتش چه ظاهری که اخلاقی هرچی حس میکنی بهم میگی لطفا🩷