2777
2789

امروز توی آدم و حوا یه خانمی درخواست آشنایی فرستاده. 

بنده خدا از شهر دیگه است. از لحاظ اعتقادی هم ایشون کمتر مذهبی هستند. خانوادگی هم فرهنگ کلا متفاوتی دارند. 

چند بار نوشتم هی پاک کردم. نمی دونم چطوری بنویسم که دلش نشکنه.

از یه طرف میگم ایراد نگیرم، دلش میشکنه. از طرفی میگم هیچی نگم بدتر میشه، فکرش صدجا ممکنه بره. 

یکی هم بهم گفت کلا جوابی نده. خب مگه میشه بنده خدا رو بدون جواب بذاریم. انسان هست، میز که نیست.

چه کاری کنم بهتر هست.

بهتره که حرفتو رک و راست و با احترام بگی

بهتر از اینه که الکی علاقه نشون بدی هم اونو بدبخت هم خودتو

بعدا فراموش میکنه

اگه شما حرکتی کردی یا حرف خاصی زدی که اون فکر کرده دوسش داری و علاقه مند شده شما مقصری و مسئولی

ولی اگه غیر اینه به شما مربوط نیست و جواب منفی بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. دروغ رو دوست ندارم

دیگه وقتی به دلت نیست. مجبوری بگی. اینم دروغ مصلحتیه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

دیگه وقتی به دلت نیست. مجبوری بگی. اینم دروغ مصلحتیه

ممنون راهنمایی میکنید 🙏🏻

بنده اسلام رو بالا و پایین کردم دیدم چیزی به عنوان دروغ مصلحتی وجود نداره متاسفانه حرف اشتباهی هست که همه به هم توصیه می‌کنیم

ممنون راهنمایی میکنید 🙏🏻بنده اسلام رو بالا و پایین کردم دیدم چیزی به عنوان دروغ مصلحتی وجود نداره ...

تقیه برادر. تقیهه. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

سلام شرایط سختی هست و از حرفاتون مشخصه روحیه لطیفی و ادم با وجدانی هستید بهتره رو ی موضوعی مثلا همون مذهب و فرهنگ و دوری دلیلی بیارید و بگید ان شالله بهتر از من سرراهت قرار بگیره براشون ارزوی خوشبختی کنید اینک بدون هیچ حرفی کات کنید خیلی ازار دهنده هست خدای نکرده مدیونشون نشید با چشم انتظار گذاشتنش