2777
2789

سلام به همگی. من لیسانس دارم. جاریم دکتر داروسازه و خیلی باسواده. دانشگاه تهران درس خونده و رتبه برتر بوده. ما اصلا دکتر نمیریم و همیشه مشکلاتمونو بهش میگیم و حل میکنه. خلاصه همیشه خیرش به ما میرسه. به دخترمم خیلی محبت میکنه و همیشه کادو براش میخره و خیلی محترم و باشخصیته.

خب این الان مایه افتخار و مباهات منه. تو پربازدیدا دیدم یکی خیلی ناراحت بود جاریش پزشکه.

دلتونو گنده کنید دنیا دو روزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به دل گنده بودن نداره

رفتار اطرافیان ممکنه با فرد پزشک فرق کنه و این مایه عذاب میشه واسش

دو برادر یکی ثروتمند و یکی فقیر خیلی تفاوت دارند..تا هر دو در یک سطح باشن

خواه نا خواه زن ثروتمند جایگاهش تو فامیل ممکنه بالاتر بره

دوتا جاریای منم شاغلن،  اما من خونه دار و مادرم... و این انتخاب من بوده... مهم اینه که، تو هر جایگاهی که هستی موفق باشی و کارتو درست انجام بدی

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....

دقیقا. جاری منم انقد به من حسادت میکنه که حد نداره. اصلا من میگم خودش یه روزی بالاخره دیوونه میشه، از بس زندگی رو برای خودش سر مسائل الکی زهرمار کرده. 

وگرنه من که برام اهمیتی نداره اون چیکار میکنه

خب جاری تو آدم حسابیه

آدم حسابیا ازارشون به کسی نمی‌رسه 

جاری منم همینطوره،ایران زندگی نمیکنه، مدام واسه بچه های من لباسهای مارک میخره میاره،عیدی اول میده ،با من مهربونه،جدیدا هم پیشنهاد داده که قیم پسر کوچیکم بشه واسه مهاجرت ،به پسر بزرگم هم هفته ای دو روز آلمانی یاد میده

شاید طرف خیلی فخر میفروشه و اعتماد به نفس این خانومم پایینه

هنوز ندیده بودمش 

درباره جاری آیندش حرف می‌زد

شنیده بود بیمارستان کار میکنه

حتی مطمئن نبود پزشک باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم حسادت زمانی ایجاد میشه که مثلا خانواده شوهر دو تا جاری رو با هم مقایسه کنند.

خب برای شما خدا رو شکر همچین چیزی نبوده

ولی اگر خانواده همسرتون ایشون رو به لحاظ تحصیلات بالاتر و وجه اجتماعی بهتر مدام با شما مقایسه کنن احتمالا اون حسادت در شما هم شکل میگیره.