برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سفیر چجوریه عزیزم میشه توضیح بدیچه کتابی میخوننو مکالمه کار میکنن یا نه
کتابهای Evolve رو کار میکنه
بیشتر تمرکزش روی اسپینگ بعد لیسنیگ هستش
بازم بستگی ب تیجرش داره
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من مدرس زبان انگلیسی هستم و مواردی که خواستی رو باهاتون تمرین میکنم. پذیرفته شده دکتری هستم و مدرک بین المللی انگلیسی دارم. جلسه معارفه هم براتون میگذارم.
مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا برای رزرو کلاس: pinklutus
همین اخیرن رفتی سفیر؟؟ خبر داری که شهریه هر ترمش چقده؟
پارسال تا اسفند رفتم
۴ ترم
۱۳۵۰ بود